En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tot el futbol, inclòs el formatiu i el territorial, aturat durant almenys dues setmanes

La Federació Catalana de Futbol ha seguit la recomanació de l'espanyola i ha decidit suspendre les dues properes jornades
| 11 de març de 2020
Tot el futbol, inclòs el formatiu i el territorial, aturat durant almenys dues setmanes

La Federació Catalana de Futbol ha seguit la recomanació de l'espanyola i ha decidit suspendre les dues properes jornades de lliga de totes les competicions. La decisió afecta els equips garrotxins de base i també els de Segona, Tercera i Quarta Catalanes, a més del futbol femení. El delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, admet a Ràdio Olot que a la Federació hi ha “intranquil·litat”. Si la suspensió s’allargués més de dues jornades, es complicaria poder acabar les competicions.


Consulta aquí el comunicat oficial de la FCF


Poca estona després que la Federació Espanyola de Futbol anunciés que suspèn les seves competicions durant dues setmanes, la catalana ha fet el mateix comunicat. En el seu cas, ha aturat les lligues del futbol territorial, futbol femení, futbol formatiu i futbol sala. El delegat de la Federació Catalana a Girona és Jordi Bonet.


La Federació Catalana de Futbol seguirà les instruccions de la conselleria de Sanitat i confia que la mesura només duri les dues setmanes que ara estan previstes. En declaracions a Ràdio Olot, Bonet admet que a la Federació hi ha “intranquil·litat” pel que pugui passar després.


En cas que la suspensió de les competicions s’hagués d’allargar, tot es complicaria molt.


En les últimes hores, les informacions sobre el futur de les competicions esportives han anat variant molt. De jugar amb normalitat a jugar a porta tancada i, al final, a no jugar. El delegat a Girona de la FCF reconeix que ningú no estava preparat del tot.


Sense anar gaire lluny, a Itàlia aquest dilluns ja es van suspendre totes les activitats esportives fins a principis d’abril i, a hores d’ara, s’està debatent com resoldre el final de temporada de la Serie A, la màxima competició del futbol italià. Fins i tot, una de les possibilitats que hi ha sobre la taula és donar la lliga per acabada.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Hospital d’Olot ha passat de tenir dos ingressats per coronavirus a tenir-ne set en una setmana

Tot i que el centre no està tensionat en aquest sentit, reconeixen que comencen a notar la pressió de la nova variant

El 70 per cent de les proves Covid que es fan a la farmàcia surten positives

Ho diu el farmacèutic Joan Sans en declaracions a Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum