En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Decathlon s’instal·larà l’any que ve a la Garrotxa

L’empresa obrirà el març del 2022 una botiga de més de 2.500 metres quadrats al polígon de les Preses
Pau Masó | 28 de desembre de 2021
Decathlon s’instal·larà l’any que ve a la Garrotxa

La Garrotxa tindrà un Decathlon el 2022. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, l’empresa dedicada a la roba esportiva s’instal·larà al polígon de les Preses amb una botiga que s’inaugurarà el primer trimestre de l’any que ve. Segons explica el director general de Decathlon Espanya, Mónica López, l’auge de visitants que venen a la Garrotxa per veure els volcans i gaudir de la natura ha estat un dels principals motius que els ha fet apostar per la comarca.

La nova botiga de Decathlon estarà situada en una nau de nova construcció al polígon de les Preses. Tindrà més de 2.500 metres quadrats de superfície i comptarà amb més de 150 disciplines esportives i un centenar de marques col·laboradores. Segons López, volen que el nou Decathlon de la Garrotxa tingui una línia especialitzada en senderisme amb productes personalitzats que connectin amb el territori. Per exemple hi haurà una màrfega per fer ioga amb el nom de “BaSseguda”, una línia d’elements de Crossfit anomenada “CrossCat”, unes fixacions per bicicleta sota el nom de Cales de Llierca o un nou gel per cops i caigudes que es dirà “PuigsaCalm”

La nova botiga de Decathlon a les Preses serà la quarta de les comarques gironines després de l’última obertura a Blanes. A la Garrotxa, Decathlon generarà cinquanta nous llocs de treball. La nova botiga es preveu que s’inauguri el mes de març del 2022.

-- Aquesta notícia ha estat escrita el 28 de desembre, dia de Sants Innocents --

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum