En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La salut torna a donar un ensurt a l’esport garrotxí

Mireia de Cruz, campiona del món amb el CPA Olot en el Mundial de Paraguai, va patir un ictus fa una setmana. Actualment es troba bé, ingressada a l’Hospital Josep Trueta i pendent d’una operació al cor
Roger Isern | 3 de novembre de 2021
La salut torna a donar un ensurt a l’esport garrotxí

Foto cedida per la Mireia de Cruz


Ensurt rere ensurt. En les últimes setmanes, esportistes garrotxins estan vivint la cara més amarga de l’esport. Fa poc més d’un mes, el cas del jugador de l’Hoquei Olot Joel Pagès; a l’octubre, el cas del jugador del Maià de Montcal Ferran Duran (tots dos van patir aturades cardíaques); i fa una setmana, el cas de la patinadora del CPA Olot Mireia de Cruz. L’olotina, de 19 anys, va patir un ictus la nit del 23 d’octubre, quan va notar que se li paralitzava la part esquerre del cos. Va passar primer per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i posteriorment va ser traslladada al Josep Trueta de Girona. Allà li van donar el diagnòstic exacte. Des de Ràdio Olot, hem pogut parlar amb la Mireia, que es troba bé i que ens relata en primera persona els fets.

La patinadora, que va anunciar que deixava l’equip després del Mundial de Paraguai, es troba bé. Ha recuperat musculatura i força al costat afectat i va recuperant l’estat d’ànim poc a poc. De Cruz explica que va ser un xoc per ella.

Actualment, Mireia de Cruz està pendent d’una operació al cor per evitar que aquest fet li torni a succeir i pugui fer vida totalment normal.

També et pot interessar

L’Hoquei Olot planta cara a tot un CP Vilafranca (3-1)

Els de Jordi Garcia tenen ocasions per sumar a la pista d’un líder del grup que s’ha imposat gràcies a les bones individualitats. Els olotins segueixen fora de la zona de descens i encaren dues setmanes amb partits davant rivals directes: el proper, el Vilanova

L'Olot vol espantar el fantasma de l'Hospitalet

L’equip riberenc encara no és a la part més alta, però tot indica que hi serà, i en les seves últimes visites a l’Estadi Municipal ha fet molt de mal.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum