En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Segona jornada del cribratge massiu a Olot

Aquest dimarts es durà a terme al pavelló Firal d’Olot de dues de la tarda a vuit del vespre
| 13 d'abril de 2021
Segona jornada del cribratge massiu a Olot

Aquest dimarts es durà a terme al pavelló Firal d’Olot de dues de la tarda a vuit del vespre. No cal reserva prèvia i els resultats es comuniquen a través de La Meva Salut entre 24 i 72 hores després de la prova. Aquest dilluns 300 persones van fer-se una PCR en el primer dia del cribratge massiu.

Aquest dimarts el cribratge seguirà al pavelló Firal, on també es va fer el cribratge del novembre (Pau Masó)


Poca afluència en la primera de les tres jornades del cribratge massiu que està fent Salut a la ciutat d’Olot. Aquest dilluns un total de 300 persones es van fer una PCR a la Sala Torín, que ha estat la seu del primer dia. El Departament de Salut no comunicarà els resultats de les proves fins a la setmana que ve. El fet de ser proves PCR fa que les mostres hagin de dur-se al laboratori i s’hagi d’analitzar. Això fa que els resultats no es pugui saber fins al cap d’un o tres dies.

Avui, però, el cribratge continua i es trasllada de la Sala Torín al Pavelló Firal. Des de les dues de la tarda fins a les vuit del vespre, els olotins que visquin o treballin a Olot poden fer-se una PCR voluntària i gratuïta. No cal reserva prèvia i el resultat es dona a conèixer en un màxim de 72 hores després de fer la prova. Aquest dilluns, l’alcalde d’Olot Pep Berga ha animat a la població a participar en el cribratge.

 

El cribratge massiu d’Olot està dirigit a persones d’entre 16 i 70 anys, i continuarà també dissabte al Casal de Sant Miquel de nou del matí a tres de la tarda.

També et pot interessar

El brot del Montsacopa d'Olot suma quatre noves morts i ja arriba al centenar d'infectats

Des que es va detectar el brot ja han mort 13 persones i els contagis no s’han frenat

El nou somni de Xavi Porras: celebrar els 40 anys en el seus cinquens Jocs Paralímpics

L'atleta olotí admet que aquest any i mig se li farà llarg, però es veu amb forces d’arribar a Tòquio

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum