En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan les Fonts programa visites turístiques gratuïtes per reactivar l’economia local

Són visites d’una hora a les colades de lava i la història del municipi
| 6 de juliol de 2020
Sant Joan les Fonts programa visites turístiques gratuïtes per reactivar l’economia local

Són visites d’una hora a les colades de lava i la història del municipi. Aquest dissabte ja es va fer la primera de les quatre que s’han programat per aquest estiu. La proposta vol repassar la història local i natural del poble.

La iniciativa proposa conèixer les colades de lava de Sant Joan les Fonts (Ràdio Olot)


Les colades de lava i els comerços que tenia Sant Joan les Fonts durant els anys 50 i 60 amaguen molts més detalls dels que coneixem. Per aquest motiu, el municipi ha preparat diferents visites guiades per descobrir aquests espais. La iniciativa vol atraure turistes de proximitat i reactivar l’economia local després de l’aturada per la covid-19. Una de les guies és Lídia Bartrolí.

 

Les visites es faran seguint amb les mesures de seguretat i higiene per prevenir contagis. Sant Joan les Fonts ha estat treballant per adaptar el turisme a la nova situació. Ho explica la seva alcaldessa accidental, Anna Serra.

 

Per participar en les visites, cal fer una reserva prèvia. Aquest dissabte Sant Joan les Fonts va inaugurar la proposta, que tornarà el 26 de juliol amb una ruta que repassarà els comerços més emblemàtics del municipi.

També et pot interessar

Les baixes per covid del professorat afecten de ple els centres concertats

Es troben que, a diferència de l’escola pública, no tenen una borsa ni nomenaments diaris per substituir els positius que apareixen entre professors i mestres

La falta de metges, el problema de fons darrere la covid i la saturació de la primària

Els sanitaris demanen eliminar burocràcia per fer més atractiva la medicina de família, ja que s’han trobat professionals acabats d’arribar que es plantegen deixar la feina

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum