En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot cancel·la el carnaval del 2021 pel coronavirus

El Centre d’Iniciatives Turístiques ha pres la decisió i ja l’ha comunicat a les colles locals
| 15 de setembre de 2020
Olot cancel·la el carnaval del 2021 pel coronavirus

El Centre d’Iniciatives Turístiques ha pres la decisió i ja l’ha comunicat a les colles locals. L’organització manté la porta oberta a celebrar algun acte reduït i simbòlic per no perdre l’esperit d’una de les festes més multitudinàries de la ciutat. El CIT també ha cancel·lat l’elecció de la pubilla i l’hereu d’aquest 2020 que s’havia de celebrar al novembre.

Foto: Ràdio Olot


Després que municipis com Roses, Tossa, Blanes i Lloret ja hagin anunciat que cancel·len el carnaval, Olot també ha pres la mateixa decisió. El 2021 la capital de la Garrotxa no viurà la gran rua d'una de les últimes festes que es van poder celebrar abans de l’arribada de la pandèmia. El president del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, Josep Andrés, en parla a Ràdio Olot.

 

L’entitat organitzadora no tanca la porta a celebrar algun acte reduït i simbòlic per no perdre l’esperit del carnaval.

 

La decisió de cancel·lar el carnestoltes arriba en el moment en què les colles haurien començat a preparar els vestits i carrosses. L’entitat organitzadora del Carnaval ja els hi ha comunicat la decisió i totes elles hauran de guardar la feina feta pel 2022.

Aquest any tampoc hi haurà pubilles i hereus

A més el CIT també ha decidit suspendre l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa 2020 que s’havia de celebrar el novembre. El fet que barris i pobles no hagin fet festa major i que es tractava d’un acte multitudinari ha decantat la decisió.

 

L’any passat centenars de persones van assistir a la proclamació de l’hereu i la pubilla i el passat mes de febrer milers d’olotins van celebrar el carnaval pels carrers de la ciutat.

També et pot interessar

La problemàtica dels positius sense PCR arriba als CAP: "Nosaltres no tenim la solució"

Els centres asseguren que no saben on dirigir la ciutadania i que això és un problema “polític” que els col·lapsa encara més

Josep Lluís Nicolau: "S'ha creat la tempesta perfecta"

El doctor garrotxí creu que hi va haver una sensació falsa de “final de pandèmia” que va fer relaxar la població

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum