En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot acull l’última jornada de cribratge massiu aquest dissabte

En horari de matí, al casal del barri de Sant Miquel es faran proves PCR gratuïtes, sense cita prèvia
| 16 d'abril de 2021
Olot acull l’última jornada de cribratge massiu aquest dissabte

En horari de matí, al casal del barri de Sant Miquel es faran proves PCR gratuïtes, sense cita prèvia i a persones d’entre 16 i 70 anys no vacunades. Dilluns i dimarts passat, més de 700 persones van passar pel cribratge que es va fer a la Sala Torín i al Pavelló Firal. 

Imatge de la jornada de dimarts al Pavelló Firal d'Olot (ICS Girona)


El dilluns passat 300 persones van fer-se una PCR en el primer dia del cribratge. Dimarts, durant la segona jornada, van ser 427 i això fa un total de més de 700 persones les que ja han participat en el cribratge massiu d’Olot que acaba demà. Aquest dissabte de nou del matí a tres de la tarda tindrà lloc el tercer i últim dia del cribratge al casal de Sant Miquel.

Es busca detectar casos asimptomàtics entre persones de 16 a 70 anys. La prova és gratuïta i voluntària, i per fer-la només fa falta presentar la targeta sanitària sense necessitat de cita prèvia.

Ara mateix, les dades epidemiològiques presenten un càlcul erràtic de la RT que la situa a l’1’82, però segons els experts estaria més a prop de l’1. De fet, durant l’última setmana els casos detectats no han variat respecte a la setmana anterior. A Olot, per exemple, se n’han registrat menys. On les dades es mantenen és a l’Hospital, on segueixen amb una desena d’ingressats, però amb un alt percentatge de pacients crítics per coronavirus.

Malgrat tot, la capital de la Garrotxa i la comarca segueixen entre els territoris de Catalunya amb més incidència de la pandèmia. Es tracta d’una tònica que es manté des de fa mesos.

 

També et pot interessar

La covid-19 posa de manifest la falta d'un cementiri musulmà a Olot

La comunitat musulmana fa deu anys que reclama indret i ara amb la pandèmia s'ha convertit en una urgència

La covid se situa als mínims als centres educatius de la Garrotxa

Actualment només hi ha dos grups confinats i un positiu a tota la comarca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum