En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

L’Open Memorial Santi Silvas no podrà tornar aquest 2020

Després d’un any de parèntesi, s’havia de tornar a fer a mitjans de juny, però el coronavirus ho ha impedit
| 9 d'abril de 2020
L’Open Memorial Santi Silvas no podrà tornar aquest 2020

Després d’un any de parèntesi, s’havia de tornar a fer a mitjans de juny, però el coronavirus ho ha impedit. La Fundació Tommy Robredo l’ha cancel·lat perquè ha vist inviable ajornar-lo. En declaracions a Ràdio Olot, el mateix Tommy Robredo diu que serà un any molt dur i que no poden anar a buscar col·laboracions a les empreses.

L'Open Santi Silvas 2018, l'últim que es va poder jugar (David Planella)

Era una de les cites esportives i socials més esperades d’aquest 2020 a la Garrotxa. La Fundació Tommy Robredo s’havia proposat reprendre l’Open Memorial Santi Silvas, el seu torneig de tennis en cadira de rodes. De fet, ja ho tenia tot a punt. Les dates i les instal·lacions estaven reservades (del 10 al 14 de juny al Club Natació Olot) i els participants també estaven confirmats. En declaracions a Ràdio Olot, Tommy Robredo detalla quin tipus de torneig havien preparat.


I per això la Fundació Tommy Robredo ha vist clar que el Santi Silvas no es podrà fer aquest mes de juny. A partir d’aquí, ha sospesat dues possibilitats: ajornar-lo per més endavant o cancel·lar-lo i esperar al 2021. Robredo explica per què han acabat triant la segona.


Aquest ha estat un cop dur per a Fundació Tommy Robredo, que havia treballat en el retorn del Memorial Santi Silvas amb il·lusions renovades. Fa un any, el torneig de tennis en cadira de rodes no es va poder fer per incompatibilitats laborals i personals dels seus organitzadors i, aleshores, Robredo va prendre una decisió: va incorporar un director a la fundació per evitar que no passés més i per impulsar noves activitats.

Durant aquest curs, sota la direcció de Josep Maria Perramon, la Fundació Tommy Robredo ha treballat a l’Institut Gutmann, ha començat una ruta per escoles de tennis de la demarcació i ha organitzat activitats especials, com ara una sortida popular de bicicletes adaptades a Olot o una jornada d’esport i diversitat funcional al campus de Salt de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

També et pot interessar

El jutjat d'Olot investigarà el brot de covid a la residència de Sant Joan les Fonts

Citarà a declarar la treballadora a qui una família va denunciar per homicidi imprudent i també diversos testimonis

Grip i covid: la Garrotxa comença una campanya de vacunació inèdita

Des d’aquest dimarts es comencen a punxar dosis a persones de més de 60 anys a més d’una desena d’espais municipals de la comarca

Estàs escoltant


Volum