En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

L’Olot.Shopping ven gairebé 500 productes

En les 24 hores que el portal va estar actiu, més de 6.500 persones hi van entrar per consultar o comprar articles
| 18 de maig de 2020
L’Olot.Shopping ven gairebé 500 productes

La iniciativa telemàtica organitzada el passat cap de setmana pel comerç olotí va facturar més de 12.000 euros. En les 24 hores que el portal va estar actiu, més de 6.500 persones hi van entrar per consultar o comprar articles.

El portal va estar actiu 24 hores (Pau Masó)


La iniciativa, inèdita fins ara a la ciutat d’Olot, va servir per fer les primeres vendes abans de l’entrada a la fase 1 del desconfinament. Divendres al vespre i durant tot el dissabte, el portal Olot.Shopping va rebre més de 9.200 visites i s’hi van connectar 6.539 persones. Tot i que alguns comerços van presentar pocs productes i d’altres temporades, la facturació final de l’Olot.Shopping ha acabat sent de 12.350 euros. En total es van vendre 484 dels més de 1.500 que es van posar a la venda de manera online.

A partir d’ara, els comerços es posaran en contacte amb els compradors per fer arribar la comanda de manera gratuïta per als garrotxins i amb un cost de 5 euros per als compradors de fora la comarca. De fet, es van registrar algunes compres d’altres comarques gironines i de la demarcació de Barcelona.

El termini d’entrega és aproximadament d’una setmana i se sortejaran vals de descompte entre els compradors per utilitzar a restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

També et pot interessar

Hipra signa un acord per subministrar 50 milions de dosis de la vacuna contra la covid-19 al Vietnam amb l’objectiu de fer front a la pandèmia

El subministrament es faria efectiu després de fer estudis clínics locals i obtenir l'autorització del país asiàtic

Comença un nou curs escolar a la Garrotxa amb canvis en les mesures Covid

Ja no caldrà desdoblar grups o prendre la temperatura a l’entrada dels centres. Les vacunes a partir de dotze anys evitaran haver de confinar grups sencers com passava fins el curs passat. El número d’estudiants es manté en els mateixos valors de l’any anterior, tot i la tendència a la baixa de la natalitat.

Estàs escoltant


Volum