En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les empreses de la Garrotxa prenen mesures preventives contra el coronavirus

Des del Cercle Euram de la Garrotxa envien un missatge de prevenció per evitar conseqüències “greus”
| 12 de març de 2020
Les empreses de la Garrotxa prenen mesures preventives contra el coronavirus

A la comarca ja hi ha companyies que han anul·lat viatges i vistes comercials, altres que han engegat protocols especials i algunes que ha optat pel teletreball. Des del Cercle Euram de la Garrotxa envien un missatge de prevenció per evitar conseqüències “greus” al teixit empresarial de la comarca.

Alguns treballadors garrotxins fan teletreball des de casa. Imatge d'arxiu (ACN)

Algunes empreses han pres mesures dràstiques per evitar contagis, com per exemple, evitar que els torns de treballadors coincideixin al vestidor. El president del Cercle Euram, que agrupa més de quaranta empreses de la Garrotxa, cataloga la situació “de crisi”. Òscar Rodríguez diu a Ràdio Olot que, depenent, del sector les afectacions poden ser “molt greus”.

 

Malgrat això, el president d’EURAM envia un missatge de calma i demana extremar les precaucions dins les empreses per evitar contagis. Una de les mesures és el teletreball.

 

Algunes empreses de la comarca ja han instal·lat el teletreball com a mètode temporal. Moltes han ajornat reunions i viatges de negoci. Des d’EURAM reclamen que, si la situació empitjora, arribin ajudes econòmiques.

 

Està previst que avui, el govern espanyol anunciï un pla de xoc pel coronavirus que inclourà liquiditat per a les empreses o recursos per facilitar la reducció de jornada i protegir les famílies treballadores, a més d’ajudes específiques per al sector turístic i del transport.

També et pot interessar

Olot es compromet a mobilitzar els recursos "que siguin necessaris" per la crisi social del coronavirus

Ja s'han destinat gairebé 900.000 euros per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques

El coronavirus frena la il·lusió de l'Olot: "Seran setmanes complicades"

L’expansió de la malaltia i l’aturada de la competició han coincidit amb el millor moment de l’equip a Segona B

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum