En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament d’Olot preveu noves línies d’ajuda a sectors econòmics afectats per la pandèmia

L'equip de govern apunta al sector de les extraescolars
| 15 d'abril de 2021
L’Ajuntament d’Olot preveu noves línies d’ajuda a sectors econòmics afectats per la pandèmia

El consistori segueix trobant-se amb negocis, empreses i autònoms colpejats per les restriccions anticovid i espera emetre noves convocatòries aviat. Des de l’equip de govern assenyalen el sector de les extraescolars com un dels àmbits que, recentment, s’han vist més tocats. 

L'alcalde d'Olot, Pep Berga (Pau Masó)


Fa pocs dies es va obrir la tercera convocatòria d’ajudes directes per a activitats i sectors afectats per la pandèmia. Aquesta última s’ha dirigit als sectors dels marxants, els taxistes i les activitats turístiques. S’hi destinen més de 60.000 euros en una convocatòria que permet optar fins a 1.000 euros d’ajuda. Però l’Ajuntament d’Olot té clar que no serà l’última onada de subvencions i que caldrà obrir-ne més. Ho diu l’alcalde, Pep Berga.

 

Berga assenyala que hi ha molts sectors que s’han vist afectats, però apunta a les extraescolars com un dels àmbits on es podrien destinar noves ajudes.

 

Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament d’Olot ha emès tres línies d’ajuts: la primera va ser al juny de l’any passat amb l’Olot500 que es va destinar a qualsevol tipus d’empresa i que va servir per entregar 500 euros a uns 400 negocis; Al desembre es va llençar els ajuts 1.000 i 3.000 que anaven destinats a empreses que haguessin hagut de tancar per culpa de les restriccions de la segona onada, a més també d’agències de viatges i discoteques; i recentment, s’ha obert la tercera línia que s’ha dirigit a taxistes, marxants i activitats turístiques amb ajudes de 1.000. En total, des de l’inici de la pandèmia, més de 600 empreses d’Olot han rebut alguna d’aquestes ajudes econòmiques.

També et pot interessar

Les residències de la Garrotxa encadenen més d'un mes sense contagis

En els últims tres mesos, s’han registrat set positius i cinc morts entre la població que viu a residències

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum