En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La RFEF proposa a la comissió de Segona B jugar els propers partits a porta tancada

El consell de ministres ha decidit que, si es disputen, totes les competicions esportives d'àmbit estatal siguin sense públic almenys fins a finals de març
| 10 de març de 2020
La RFEF proposa a la comissió de Segona B jugar els propers partits a porta tancada

La crisi del coronavirus afecta de ple l'esport espanyol: el consell de ministres ha decidit que totes les competicions esportives d'àmbit estatal es disputin sense públic almenys fins a finals de març. La Federació Espanyola de Futbol portarà aquesta mesura a la reunió de la comissió de Segona B de demà dimecres. Tot apunta que el Nàstic-Olot i l'Olot-Ejea de les dues properes jornades es disputaran a porta tancada, però alguns clubs i l'Associació de Futbolistes demanen no jugar.

L'Estadi Municipal podria estar buit en l'Olot-Ejea del 22 de març (David Planella)

El govern espanyol ha decretat mesures excepcionals per mirar de contenir l'expansió del coronavirus i aquestes afecten de ple el món de l'esport. El consell de ministres ha acordat obligar a jugar a porta tancada tots els partits de totes les competicions d'àmbit estatal, com a mínim, els dos propers caps de setmana. La Lliga, que gestiona la Primera i la Segona A, ja ha acatat la decisió i la Federació Espanyola (RFEF) ho debatrà demà dimecres a la comissió de Segona B. La seva proposta és seguir la mateixa línia i jugar a porta tancada fins que faci falta. El president de l'Olot és Joan Agustí.


Alguns clubs ja han demanat que s'ajornin els partits en comptes de disputar-los sense espectadors. En això, l'Olot, diu Joan Agustí, no hi està d'acord.


L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) també ha emès un comunicat reclamant la suspensió dels partits perquè consideren que els jugadors també corren els risc de patir el coronavirus.

Dues jornades segur i fins a nou avís

Si es confirma la porta tancada, no hi haurà públic a Segona B fins a nou avís; la situació s'anirà avaluant setmana a setmana. En principi, l'Olot jugarà segur sense públic aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic i el diumenge de la setmana següent, el dia 22, a casa contra l'Ejea. L'Estadi Municipal viuria un partit de Segona B sense precedents, buit d'aficionats.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Hospital d’Olot ha passat de tenir dos ingressats per coronavirus a tenir-ne set en una setmana

Tot i que el centre no està tensionat en aquest sentit, reconeixen que comencen a notar la pressió de la nova variant

El 70 per cent de les proves Covid que es fan a la farmàcia surten positives

Ho diu el farmacèutic Joan Sans en declaracions a Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum