En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Garrotxa oferirà descomptes als sanitaris que facin vacances a la comarca

La iniciativa forma part d’una campanya engegada per Turisme Garrotxa en la qual participen 35 establiments
| 21 de maig de 2020
La Garrotxa oferirà descomptes als sanitaris que facin vacances a la comarca

La iniciativa forma part d’una campanya engegada per Turisme Garrotxa en la qual participen 35 establiments turístics. Tots ells oferiran descomptes de fins al 30% per aquells professionals de la salut que reservin estades o experiències turístiques a la comarca.

Imatge promocional de la campanya de Turisme Garrotxa


La iniciativa, que també ha sorgit a altres territoris, vol ser “un gest solidari” cap al col·lectiu sanitari i també una manera de reactivar el sector turístic. La campanya anomenada “Ara us cuidem nosaltres”, l’ha engegat Turisme Garrotxa i compta amb 35 establiments de la comarca. En parla la gerent de l’entitat, Turina Serra.

 

Des d’ara i fins al març del 2021 el col·lectiu sanitari podrà aprofitar els descomptes que ofereix la Garrotxa. Els professionals hauran d’acreditar d’alguna manera la seva professió.

 

L’acció de Turisme Garrotxa s’encaixa en l’estratègia de reposicionament de la comarca que es coordina a través d’un grup de treball format per diferents sectors econòmics. Amb aquesta coordinació es defineixen les accions de promoció per establir com serà el nou turisme post covid-19 a la Garrotxa.

També et pot interessar

Les Festes del Roser de la Garrotxa tornen al carrer

Després d’haver de suspendre-les l’any passat, Riudaura, Montagut, Tortellà, Sant Feliu i les Preses tenen clar que les celebraran

Les cases de turisme rural de la Garrotxa donen l’any per perdut

El sector viu amb preocupació perquè alguns establiments es veuran obligats a abaixar la persiana

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum