En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

Els locals d'oci nocturn d'Olot comencen a veure la llum al final del túnel: "Necessitàvem treballar"

Celebren poder tornar a obrir més de 450 dies després, però lamenten les condicions en què ho han de fer
David Planella | 25 de juny de 2021

Són Roger Gutiérrez i Bernat Montes, propietaris dels tres locals d’oci nocturn d’Olot que han tornat a obrir coincidint amb la revetlla de Sant Joan i que esperen recuperar la normalitat a partir d’ara. Això sí, ho hauran de fer més lentament del que haurien volgut. D’entrada, només poden omplir un 50% dels seus espais. Bernat Montes, de les discoteques Lux i Stromboli.

I Roger Gutiérrez, de La Flama.

La pista de ball, "difícil de controlar"

Entre les mesures que han d’aplicar els locals d’oci nocturn per tornar a obrir, destaca que els clients només poden consumir a les zones habilitades per fer-ho, a les taules i a la barra. No poden beure mentre ballen, perquè a la pista està prohibit treure’s o abaixar-se la mascareta i s’ha de respectar una distància d’un metre i mig entre grups. Tant Bernat Montes com Roger Gutiérrez creuen que serà difícil de controlar.

A l’entrada, els locals han d’apuntar les dades de les persones que entren i les hauran de guardar durant un mes per garantir la traçabilitat. Així si es detecta algun cas de coronavirus es podrà saber amb qui va compartir espai aquella persona. I la sortida ha de ser, com a molt tard, a dos quarts de quatre de la matinada. Bernat Montes no ho comparteix i avisa que aquesta mesurà farà més mal que bé.

El Lucky s'espera al setembre

El Lux, l’Stromboli i la Flama són tres locals d’oci nocturn d’Olot que han tornat a obrir aquesta setmana. Qui encara no ho ha fet és el Lucky. La Sandra explica a Ràdio Olot la seva situació. Normalment no obrien ni per la revetlla ni tot el mes d’agost, i creuen que no val la pena obrir ara per un mes i amb aquestes restriccions.

El Lucky espera obrir al setembre, per Festes del Tura i amb menys mesures que ara. Segons el Procicat, la reobertura de l’oci nocturn serà gradual. S’anirà revisant periòdicament i, si la situació sanitària no empitjora, és possible que les restriccions es vagin relaxant a mesura que avanci l’estiu.

També et pot interessar

Els Mossos d'Esquadra han tancat la investigació pel brot de coronavirus a la residència Torreblanca de Sant Joan les Fonts

La causa que va deixar set morts, ha estat enviada al jutjat. La família d'una de les víctimes va presentar una denúncia davant de la policia contra una treballadora del centre per homicidi imprudent

Hipra signa un acord per subministrar 50 milions de dosis de la vacuna contra la covid-19 al Vietnam amb l’objectiu de fer front a la pandèmia

El subministrament es faria efectiu després de fer estudis clínics locals i obtenir l'autorització del país asiàtic

Estàs escoltant


Volum