En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Festival El Mini d'Olot, finalment, ajornat

El certamen de música pop-rock ha adaptat els seus aforaments i ha suspès vuit concerts
| 13 de març de 2020
El Festival El Mini d'Olot, finalment, ajornat

El certamen de música pop-rock havia adaptat els seus aforaments i havia suspès vuit concerts, però aquest divendres a la tarda ha informat de l'ajornament definitiu. L'organització està buscant una nova data. La d’aquest 2020 és la desena edició i el festival ho celebra amb un cartell que recorda alguns dels concerts més emblemàtics de la seva història. Fins diumenge, una desena de grups havien de sonar a diferents punts d’Olot.

Enguany ElMini bufa deu espelmes (Festival ElMini) 

El Festival Mini d’Olot era dels únics actes de la ciutat que quedaven dempeus aquest cap de setmana. Aquest any bufava espelmes: es tracta de la desena edició del festival de música. Enguany, el cartell tornava a reeditar alguns dels concerts més emblemàtics que s’han viscut durant història del festival. Ho explica un dels organitzadors, Marc Busquets.

 

L’organització havia limitat l’aforament en tots els concerts i també havia anul·lat l’actuació al bar Bruixes i Maduixes. També s’havia canviat la ubicació al concert d’aquest dissabte a càrrec de Massa. El mateix dia, la Sala El Torín també havia d'acollir la proposta d’Adam Giles Levy i Sènior i el Cor Brutal.

Les mesures de prevenció pel coronavirus ja havien suspès un dels trets diferencials del festival: els concerts en acústic a les cases particulars per evitar el contagi. Ara finalment s'ha ajornat tot el festival. Tots ells es faran en una nova data. Malgrat la situació d’enguany, Busquets avança que de cara al futur prepararan canvis.

 

Després de les mesures preses aquest divendres pel govern de la Generalitat, l'organització ha decidit suspendre completament el festival que ja havia arrencat amb alguna actuació aquest dijous a la Sala Torín.

També et pot interessar

Un mes després de l'inici del trimestre online encara hi ha alumnes sense ordinadors

Part dels aparells que havia promès el Departament encara no han arribat

El comerç d’Olot celebra per primera vegada el Black Friday llançant-se al comerç en línia

L’associació de comerciants de la ciutat ha activat una nova plataforma digital amb més de 3.000 productes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum