En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Campionat d'Espanya de xou s'ajorna fins al mes de maig a causa del coronavirus

També ha quedat ajornat 'sine die' l'Europeu, que s'havia de fer a principis de maig a Almere (Països Baixos)
| 10 de març de 2020
El Campionat d'Espanya de xou s'ajorna fins al mes de maig a causa del coronavirus

S'havia de disputar aquest cap de setmana a Lleida, però el govern espanyol ha prohibit disputar amb públic competicions esportives d'àmbit estatal per culpa del coronavirus. La Federació Espanyola ha descartat celebrar el campionat a porta tancada i l'ha posposat. També ha quedat ajornat 'sine die' l'Europeu, que s'havia de fer a principis de maig a Almere (Països Baixos).

El pavelló de Barris Nord de Lleida havia d'acollir l'estatal de patinatge aquest cap de setmana (David Planella)

El coronavirus deixarà sense patinar el Club Patinatge Artístic Olot aquest cap de setmana el pavelló de Barris Nord de Lleida. S'hi havia de disputar el Campionat d'Espanya de grups de xou, però la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) l'ha decidit ajornar. El govern espanyol ha prohibit celebrar qualsevol competició esportiva d'àmbit estatal o internacional amb públic i la FEP ha hagut de prendre una decisió. Sobre la taula, mantenir la competició aquest cap de setmana a porta tancada o posposar-la. S'ha decidit ajornar-la i buscar una nova data més endavant, molt probablement al mes de maig, sempre i quan el coronavirus ho permeti.

Aquesta està sent una temporada molt accidentada per als equips gironins de xou, que ja no van poder començar-la quan tocava per culpa de la inundació del pavelló de Fontajau durant el temporal Gloria. El campionat gironí es va haver de fer dues setmanes més tard a Granollers i, sis dies després, ja va arribar el Campionat de Catalunya. El primer equip del CPA Olot va guanyar les dues competicions i ara esperava lluitar pel triplet aquest cap de setmana en un Campionat d'Espanya en què ja hi havia en joc les places internacionals.

Precisament l'expansió del coronavirus i l'endarreriment del Campionat d'Espanya també han arrossegat el Campionat d'Europa. En el seu cas, estava previst per al primer cap de setmana de maig a Almere (Països Baixos). Avui també s'ha fet oficial que l'Europeu queda ajornat i que World Skate, la federació internacional de patinatge, treballarà amb la federació holandesa per trobar una nova data.

Dos grups més del CPA Olot, afectats

A banda del Campionat d'Espanya de grups grans i petits, la FEP també ha anunciat que queda ajornat 'sine die' el Campionat d'Espanya de grups júniors i quartets, a més del Trofeu Ciutat d'Alcoi. Són dues competicions que s'havien de disputar els dies 27 i 28 de març a la ciutat alacantina amb la presència del grup B i del júnior del CPA Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Hospital d’Olot ha passat de tenir dos ingressats per coronavirus a tenir-ne set en una setmana

Tot i que el centre no està tensionat en aquest sentit, reconeixen que comencen a notar la pressió de la nova variant

El 70 per cent de les proves Covid que es fan a la farmàcia surten positives

Ho diu el farmacèutic Joan Sans en declaracions a Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum