En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Vam cometre errors de no saber explicar bé l'Espai Cràter"

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, valora a Ràdio Olot la polèmica que ha acompanyat el nou museu dels volcans i fa una crida a la població reticent perquè visiti l'equipament
Pau Masó | 13 d'abril de 2022

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica d'Olot, en el programa que el Cinc Minuts Més va fer dilluns passat a l'Espai Cràter (Ràdio Olot)


Ja fa més d’un mes que l’Espai Cràter va obrir portes i en alguns col·lectius i ciutadans de la ciutat s’ha instal·lat certa reticència a visitar el nou equipament, tot i tenir l’entrada gratuïta durant tot l’any. Això és un clar senyal de la polèmica que durant els últims anys ha acompanyat la construcció del nou centre dels volcans. La despesa econòmica (l’Ajuntament hi ha acabat posant 1 milió i mig d’euros) o no prioritzar altres temes de ciutat han estat alguns dels arguments que, per exemple, l’oposició política ha posat sobre la taula. Ara, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, admet que haurien d’haver explicat millor el projecte de l’Espai Cràter. Són declaracions a Ràdio Olot.

Vayreda afirma que, ara més que mai, veuen que l’Espai Cràter és un bon projecte i considera que tirar endavant l’equipament “ha valgut la pena”, tot i la polèmica.

"Que vinguin, i que després opinin i critiquin"

L’Espai Cràter va centrar la campanya electoral de les eleccions municipals del 2019. Vayreda considera que la ciutadania, a través dels seus vots, va avalar el projecte, ja que Junts va aconseguir una majoria absoluta al consistori. També recorda que hi havia altres partits que portaven projectes semblants al programa. A la gent reticent que encara no ha visitat l’Espai Cràter, el regidor de Promoció Econòmica d’Olot els hi envia aquest missatge.

L’Espai Cràter es va obrir al públic general l’11 de març. En el seu primer mes de vida ja ha rebut més de 6.200 visitants i durant tot aquest 2022 els garrotxins podran entrar-hi de manera gratuïta.  

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum