En directe
55 Minuts +
amb Pere Farjas

UCFR Garrotxa condemna la llista irregular de PxC a Olot

Un manifest conjunt amb altres entitats olotines i partits polítics de la ciutat que vol aconseguir la retirada del partit polític
| 22 de maig de 2015
UCFR Garrotxa condemna la llista irregular de PxC a Olot

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme llegeix un manifest que condemna la llista irregular presentada per PxC a Olot. Un manifest conjunt amb altres entitats olotines i partits polítics de la ciutat que vol aconseguir la retirada del partit polític en les properes municipals.

 manifest-ucfr-annaprat

UCFR demana en aquest manifest que la Junta electoral impugni la candidatura de PxC a Olot i no permeti al partit presentar-se a aquestes properes eleccions municipals. Una impugnació que sorgiria pel fet que una veïna de Barberà hagi estat inclosa en la llista de Plataforma a Olot sense el seu coneixement. Segons Carol Astudillo, membre d’UCFR, uns fets “molt greus”. Les entitats CNT, Procés Constituent, La Dalla, ANC Garrotxa, HJL i Assamblea de Joves de la Garrotxa; i els partits polítics CiU, CUP Olot i Olot en Comú han donat suport al Manifest d’UCFR.

ERC també presenta denúncia

L'endemà de que es conegués el cas de les possibles irregularitats a la llista de PxC, ERC va presentar a la Junta Electoral d'Olot un requeriment perquè estudiés si la formació de Mulleras havia incorregut en un possible delicte electoral.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les preguntes del 14F: quan i com votar?

Guia pràctica amb les principals preguntes de la jornada electoral

Tots els col·legis electorals del 14F a la Garrotxa

Consulta si el teu col·legi ha canviat d'ubicació

Estàs escoltant


Volum