En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Quasi candidat

CiU admet que Josep Maria Corominas és el seu candidat 'in pectore' a Olot i que no l'ha nomenat de forma oficial per falta de temps. 
| 27 d'octubre de 2014
Quasi candidat

Josep Maria Corominas és el ‘candidat in pectore’ de Convergència i Unió a les properes municipals a Olot. Així ho ha admès a Ràdio Olot el portaveu del partit a la ciutat, Josep Berga. No l’han nomenat, ni tenen data per fer-ho, però és qüestió de temps de que es torni a presentar per ser alcalde 4 anys més.

JORDI ALTESA | Oficialment, CiU no té candidat a les properes eleccions municipals a Olot, però a dins de la formació es dóna per fet que Josep Maria Corominas tornarà a ser el cap de llista per tercera vegada i ho farà per ser alcalde un segon mandat. Corominas ja ha deixat clar en vàries roda de premsa que li faria il·lusió repetir com a cap de llista i a hores d’ara no sembla que hi hagi ningú a dins de la formació que li discuteixi el lideratge. Per això, el portaveu de CiU a Olot, Josep Berga admet, de manera oficiosa, que Corominas tornarà a ser candidat a alcalde d’Olot. D'altra banda, el mateix Berga ha explicat també que té intenció de tornar-se a presentar, tot i que apunta ara mateix que, de sortir reescollit, serien els 4 últims anys.

De moment, Berga diu que la preparació del programa electoral i la proclamació del candidat la contemplen a partir del 2015 ja que encara hi ha projectes pendents que veuen prioritaris.

 

2 de 5 sense líder proclamat

Convergència i Unió i el Partit Popular són a hores d’ara les úniques formacions polítiques que no tenen nomenat de manera oficial el seu candidat. En el cas dels populars, Júlia Sala ha explicat, també a Ràdio Olot, que li han ofert tornar a encapçalar la llista però vol veure com evolucionen els fets a nivell nacional abans de prendre una decisió. La resta de formacions representades a l’Ajuntament d’Olot han confiat en els seus portaveus per a ser caps de llista el mes de maig: Josep Guix, Ignasi Mulleras i Pere Gómez. A això cal sumar-hi la resta de forces polítiques que podrien optar per a presentar-se.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les preguntes del 14F: quan i com votar?

Guia pràctica amb les principals preguntes de la jornada electoral

Tots els col·legis electorals del 14F a la Garrotxa

Consulta si el teu col·legi ha canviat d'ubicació

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum