En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els grans clàssics de la música rock contemporània es donen cita a les Festes del Tura d’Olot

The Bazaga’s portaran aquesta nit els grans èxits de Beatles, Queen o The Police a la Plaça Major
Aniol Puigvert | 7 de setembre de 2022
Els grans clàssics de la música rock contemporània es donen cita a les Festes del Tura d’Olot

The Bazaga’s actuaran per quart cop a les Festes del Tura. Després de no poder acabar per la pluja l’últim concert celebrat a la ciutat, el conjunt musical es mostra més il·lusionat que mai per tornar a la capital de la Garrotxa. Versionar de la millor manera les històriques bandes de rock és el principal objectiu de ‘The Bazzaga’s’, dirigit pel mestre i luthier Rafel Villanova Bazaga, amb més de quaranta anys de trajectòria musical. Villanova no està sol damunt l’escenari, sinó que ve acompanyat per tres músics veterans com Aleix Morales a la guitarra, Josep Flix al baix i el bateria Manel Obrero. Tots amb una llarga reputació musical, posen especial èmfasi en aconseguir l’excel·lència del temes. El cantant de ‘The Bazzaga’s, és Rafael Villanova.

Energia, sentiment i passió, són els grans valors dels Bazzaga’s amb una sorprenent posada en escena. ‘The Bazzaga’s’ és el segon concert que es durà a terme a la Plaça Major aquesta nit. L’actuació començarà a la una de la matinada, després del concert de ‘Sultans of Swing’.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura d’Olot han estat més tranquil·les del que s’esperava

El públic ha recuperat la normalitat d’una forma més pausada i ordenada i ha gaudit més de les propostes, segons ha dit la organització

El Ball Pla acompanyat de la Sardana ‘Adéu, vila d’Olot’, és un dels actes de tancament de les Festes del Tura al Firal

La dansa tradicional garrotxina espera una bona participació, com a mínim d’unes 20 o 25 parelles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum