En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El foc surt al carrer

El Pim Pam Pum Foc torna a les Festes del Tura d’aquest any amb el mític Correfoc i l’espectacle a la Plaça de Braus
Aniol Puigvert | 10 de setembre de 2022
El foc surt al carrer

El foc torna a ser el protagonista de dissabte. Dos anys sense poder il·luminar Olot amb les guspires del foc, fa que el Pim Pam Pum Foc arribi a aquestes festes, amb moltes ganes i mantenint gran part del recorregut. Després de l’inici a la plaça de Campdenmàs, es passarà pels carrers Esgleiers, Macarnau i del Roser fins a arribar a l’esplanada de darrere a la Plaça de Braus. Després del tradicional correfoc, que emplena els carrers de la ciutat, també es fa l’espectacle final a la Plaça de Braus. És un dels moments màgics de la nit, que aquest any porta per nom ‘Salve Avernus’. Un espectacle de foc que es porta preparant durant tot un any degut a la complexitat que comporta amb la pirotècnia i el foc. Un dels membres del Pim Pam Pum Foc, Martí Albesa, ens dona algun detall de quin serà l’espectacle d’enguany.

Durant el correfoc, es recomana que els assistents vagin preparats per l’ocasió, amb roba adequada, gorra o barret, mocador i protecció per les orelles i ulls. El correfoc, comença avui a dos quarts d’onze de la nit, a la Plaça Campdenmàs. Un cop acabat, començarà l’espectacle ‘Salve Avernus’ a la Plaça de Braus.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura d’Olot han estat més tranquil·les del que s’esperava

El públic ha recuperat la normalitat d’una forma més pausada i ordenada i ha gaudit més de les propostes, segons ha dit la organització

El Ball Pla acompanyat de la Sardana ‘Adéu, vila d’Olot’, és un dels actes de tancament de les Festes del Tura al Firal

La dansa tradicional garrotxina espera una bona participació, com a mínim d’unes 20 o 25 parelles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum