En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Damaris Gelabert presenta l’espectacle ‘Mou el cos’ avui al Firal

Una de les màximes referents en l’àmbit infantil i familiar actuarà per primera vegada a les Festes del Tura
Aniol Puigvert | 10 de setembre de 2022
Damaris Gelabert presenta l’espectacle ‘Mou el cos’ avui al Firal

La cantant barcelonina arriba a les Festes del Tura d’enguany per emplenar el Firal d’Olot. Damaris Gelabert, actualment coneguda per a tots els nens i nenes de Catalunya, expressa que són el millor públic de tots, pel simple fet que tenen una gran facilitat per no mentir, i mostrar expressivament si els hi agraden o no les cançons. És la primera vegada que es pot veure a la cantant a les Festes del Tura, però no a Olot. No obstant, en l’últim espectacle que va dur a terme, va emplenar la plaça, èxit que vol repetir avui al Firal. La cantant Damaris Gelabert, explica de què va l’espectacle ‘Mou el cos’.

Quan li va sortir la oportunitat de venir a les Festes del Tura, la cantant no s’ho va pensar ni una sola vegada. Il·lusionada de venir a aquesta edició, explica que té una gran quantitat de públic a la Garrotxa. Ve acompanyada de deu persones, de les quals, hi ha sis músics, tres cantants que són la Damaris, en Julen i la Laia i la novetat és la participació de la Clara Martínez com a ballarina de claqué . Tots els nens i nenes poden estar a punt avui a dos quarts de sis de la tarda al Firal, per veure a la Damaris Gelabert en directe.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura d’Olot han estat més tranquil·les del que s’esperava

El públic ha recuperat la normalitat d’una forma més pausada i ordenada i ha gaudit més de les propostes, segons ha dit la organització

El Ball Pla acompanyat de la Sardana ‘Adéu, vila d’Olot’, és un dels actes de tancament de les Festes del Tura al Firal

La dansa tradicional garrotxina espera una bona participació, com a mínim d’unes 20 o 25 parelles

Estàs escoltant


Volum