En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Ràdio Olot enceta aquest dilluns la seva nova programació 2022-23

Es reforça la informació, les retransmissions esportives i els programes estrella de la casa que li han donat els millors resultats d’audiència dels últims anys
Joel Tallant | 12 de setembre de 2022
Ràdio Olot enceta aquest dilluns la seva nova programació 2022-23

Programes com el 5’+ tornen a l’antena de Ràdio Olot amb moltes novetats. A banda de tota la informació que es concentrarà, com és habitual, en el tram central del programa, de 7 a 9, cada dia farem el cafè amb algun protagonista diferent lligat a l’actualitat. Serà a quarts de nou del matí.  Però a on comptarem amb noves propostes serà en les seccions temàtiques. Per exemple, els dilluns tindrem una secció dedicada a la nutrició amb l’experta, Esther València. Perquè és molt important menjar i sobretot menjar sa. Però no serà la única qüestió que tractarem en benefici de la nostra salut perquè després de tot el que hem passat és el moment de veure si estem bé nosaltres mateixos interiorment. Per aquest motiu, cada setmana parlarem al programa de neurociència i ho farem amb la psicopedagoga infantil Mireia Serra i amb l’experta en psicologia per a adults i tercera edat, Marta Linares. Finalment, el 5’+ incorpora una darrera novetat. Mirarem al cel i ens preguntarem què hi ha més enllà d’on arriba la nostra vista. Cada setmana, ens acompanyarà en Pau Bosch, és el director de l’Observatori d’Albanyà amb qui farem un viatge per l’univers. En aquesta temporada, també reforçarem l’economia en uns moments tan delicats. Per aquest motiu, cada setmana ens acompanyarà el professor Josep Anguera amb qui parlarem de les darreres novetats de la setmana.

Informatius

En l’apartat informatiu, es mantenen les diferents edicions informatives, es reforça la redacció i, a més, tornaran les tertúlies als vespres de dimarts i de dijous. S’incorpora un programa nou: Es diu ‘En Profunditat’ i s’emetrà els dijous, en el qual en Roger Isern aprofundirà en els temes d’actualitat de la setmana. En esports, es manté el Tercer Temps dels dilluns amb tot l’anàlisi del cap de setmana i s’incorpora La Tàctica els divendres amb l’agenda esportiva del cap de setmana. Es reforcen les retransmissions esportives de la Unió Esportiva Olot. Per segona temporada, tornarà l’Hoquei a la ràdio a partir de l’octubre i seguirem les gestes del CPA.

Programes temàtics

Pel que fa als programes temàtics, continua el ‘De Vins’ de la Vinoteca, el Màtrix d’en David Jané, dedicat a la tecnologia, i el Sessió Contínua amb en Jordi Teis i la Neus Asin, especialitzat en cinema, fidel a la cita dels divendres.

Trenquem el cuc

El cap de setmana, continuen espais veterans com el ‘Trenquem el Cuc’ o el ‘Cocodril Club’ que ens acompanyarà els diumenges al matí.

Ràdio Fórmula

La ràdio fórmula de Ràdio Olot mantindrà el seu format habitual donant més protagonisme a la música dels 2.000 sense perdre de vista els grans clàssics de les últimes dècades. I és que Ràdio Olot, és la ràdio de la teva generació.

En l’apartat digital, Ràdio Olot reforçarà el seu pòdcast amb la incorporació de nous programes a les diferents plataformes on és present: Spotify, Ivoox, Tune-In i Itunes, entre d’altres. A radiolot.cat també hi trobareu no només tota la informació, sinó que serà un gran contenidor de pòdcast on hi trobareu tots els programes d’aquesta i de temporades anteriors amb algunes propostes pensades únicament per aquest nou format.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L'Associació Catalana Premsa Comarcal celebra 40 anys d'història

Aquesta mostra permet veure el passat de l'Associació, però també deixa un espai per reflexionar sobre el futur de la premsa comarcal

Ràdio Olot s’incorpora a Corisa Media Grup per créixer i afrontar els reptes del futur

La companyia també és propietària d’Olot Televisió, Garrotxa Digital i de la publicació Viu La Garrotxa.

Estàs escoltant


Volum