En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ràdio Olot s’incorpora a Corisa Media Grup per créixer i afrontar els reptes del futur

La companyia també és propietària d’Olot Televisió, Garrotxa Digital i de la publicació Viu La Garrotxa.
| 9 de setembre de 2022
Ràdio Olot s’incorpora a Corisa Media Grup per créixer i afrontar els reptes del futur

Ràdio Olot ha complert aquest dijous 8 de setembre 71 anys d’història. La ràdio de la Garrotxa és una de les grans veteranes de Catalunya, multipremiada pels seus productes i amb un compromís ferm amb el territori i la seva gent. Té l’honor d’haver estat la primera en emetre en català després del franquisme durant les 24 hores del dia. Ara, Ràdio Olot fa un pas més a la seva dilatada història i s’incorpora a la família de Corisa Media Grup. Està composat per 6 emissores de ràdio, Televisió del Ripollès i Olot Televisió, el setmanari ‘El Ripollès’, diaris digitals com Garrotxa Digital i els seus homogenis a la Cerdanya i al Ripollès, així com diverses publicacions especialitzades. Corisa Media Grup, nascut als anys noranta a Ripoll, està totalment consolidat a les comarques on hi té implantació. Des d’ara, amb l’adquisició de Ràdio Olot tanca un cercle a la Garrotxa. Jordi Martí és el CEO de la companyia.

Amb l’entrada de Ràdio Olot a Corisa, l’emissora es prepara per una renovació tecnològica total que garantirà un producte encara millor. La programació tindrà una línia continuista, amb els mateixos professionals i amb noves veus. Es reforçaran aquells productes que l’han convertida en referència en el panorama radiofònic català i s’apostarà, de forma ferma i decidida, per noves propostes i sobretot per als nous formats que han de portar Ràdio Olot a l’avantguarda del Segle XXI.

Els estudis de Ràdio Olot a la Plaça del Mig, seran la seu, de moment, de Corisa Garrotxa. Amb la incorporació de Ràdio Olot a Corisa, la companyia referma la seva aposta pel territori donant una oferta multimèdia amplíssima estesa per la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya. El proper dilluns, Jordi Martí serà al 5’+ de Ràdio Olot amb qui analitzarem, entre d’altres qüestions, quin és el futur dels mitjans de comunicació en general i dels de proximitat, en particular.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L'Associació Catalana Premsa Comarcal celebra 40 anys d'història

Aquesta mostra permet veure el passat de l'Associació, però també deixa un espai per reflexionar sobre el futur de la premsa comarcal

Ràdio Olot enceta aquest dilluns la seva nova programació 2022-23

Es reforça la informació, les retransmissions esportives i els programes estrella de la casa que li han donat els millors resultats d’audiència dels últims anys

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum