En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sintetitzar i fer arribar el missatge, els reptes dels partits per al debat electoral

Diuen que és difícil sintetitzar en un debat tant marcat pel temps, però confien poder fer arribar el seu missatge a la ciutadania
| 20 de maig de 2019
Sintetitzar i fer arribar el missatge, els reptes dels partits per al debat electoral

Els partits polítics participants en el debat el preparen amb ganes, però sabent en la majoria dels casos que no serà un debat decisiu. Diuen que és difícil sintetitzar en un debat tant marcat pel temps, però confien poder fer arribar el seu missatge a la ciutadania.

El Teatre Principal d'Olot acollirà aquest vespre el debat electoral d'Olot 


A poques hores perquè comenci el debat electoral d’Olot, els partits polítics tenen clar que en els debats pocs vots es poden aconseguir, ja que consideren que qui els segueix ja té molt clar quina opció votarà diumenge. Sigui com sigui, pels partits polítics és la millor manera d’exhibir les seves cartes en públic. El cap de llista de Junts per Catalunya, Pep Berga, es mou en aquest sentit.

 

Tant per Berga com per Anna Barnadas d’Esquerra Republicana, aquestes són les primeres eleccions com a cap de llista. Barnadas diu que tots els actes que s’organitzen són decisius. El debat, també.

 

Des del PSC, Josep Guix no creu que el debat pugui ser decisiu, però pot ajudar als candidats a aconseguir algun vot dels indecisos que no tenen clar qui triaran fins que els veuen dalt de l’escenari.

 

Des de la Cup, no creuen en aquest tipus de debats. Consideren que no donen peu a la discussió perquè estan massa marcats pel temps. El seu cap de llista, Lluís Riera, considera que s’han fet massa debats durant aquestes eleccions.

 

Tots els partits polítics han dit que ja porten hores preparant el debat d’aquesta nit. Olot en Comú, en canvi, ho farà a primera hora de la tarda d’aquest dilluns. El seu cap de llista, Xavier Garcia, lamenta tenir poc temps per discutir i dubte del resultat en vots del debat.

 

El debat, a les 8 del vespre en directe des del Teatre Principal. Des de mitja hora abans a Ràdio Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les preguntes del 14F: quan i com votar?

Guia pràctica amb les principals preguntes de la jornada electoral

Tots els col·legis electorals del 14F a la Garrotxa

Consulta si el teu col·legi ha canviat d'ubicació

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum