En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

XI Biennal Olot Fotografia

Cap de setmana intens a la ciutat amb l’onzena edició de la Biennal d’Olot Fotografia, una de les propostes més emblemàtiques del calendari cultural.
| 1 d'agost de 2014
XI Biennal Olot Fotografia

Aquest divendres s’inaugura l’onzena edició de la Biennal d’Olot Fotografia. Una mostra internacional de fotos que vol ser una oportunitat per als autors ja que els permet exposar. Comptarà amb 58 exposicions i prop de 75 autors. A més, hi haurà tallers i diverses activitats durant tot el cap de setmana.

Exposició a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot (olotfotografia.cat)

XÈNIA SERRAT | Ja els avalen una colla d’any d’experiència i aquesta tarda a les set s’inaugurarà oficialment la Biennal d’Olot fotografia d’enguany. El contingut de les exposicions és divers i s’hi poden trobar fotos de països com Xile o Veneçuela. Un dels principals atractius de la biennal és que exposa a diversos espais de la ciutat.

L’objectiu de cara al visitant és que no hagi de buscar la fotografia sinó que la trobi. És per això que en bars i restaurants podreu trobar com a tovalles un tríptic de la biennal amb totes les activitats i també un mapa amb les exposicions.

Així doncs, l’onzena biennal d’Olot Fotografia d’enguany s’inaugura aquesta tarda a les set a l’Hospici. Un conjunt d’exposicions pel centre d’Olot que actua com a atractiu turístic i que aquest cap de setmana pintarà la ciutat d’activitats relacionades amb la fotografia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum