Xavi Porras necessita un salt de 6,20 metres per pujar al podi dels Mundials d'atletisme

Xavi Porras lluitarà per les medalles en el Mundial paralímpic de Londres d’aquest cap de setmana
| 14 de juliol de 2017

Xavi Porras lluitarà per les medalles en el Mundial paralímpic de Londres d’aquest cap de setmana. L’atleta olotí buscarà diumenge entrar al podi en l’especialitat de salt de llargada. A la capital britànica, Porras posarà punt i final a una gran temporada, on ha participat als Jocs Paralímpics de Rio.

Xavi Porras durant una competició (@Xavier_Porras)

Fer un salt de més de 6 metres i 20 centímetres. Aquest és l’objectiu de Xavi Porras en el Mundial d’Atletisme de Londres. Segons l’atleta olotí superar aquesta marca li permetria aspirar a les medalles i creu que és possible aconseguir-ho.

Porras competirà diumenge en el salt de llargada, la seva especialitat, però abans ja ho haurà fet en la prova de 100 metres de dissabte on l’objectiu és baixar dels 12 segons. Les dues competicions es disputaran a l’Estadi Olímpic de Londres, on l’atleta ja va disputar fa 5 anys uns Jocs Paralímpics. Diu que "aquest fet dona un punt més de motivació".

Amb el Mundial, Xavi Porras posarà punt i final a una temporada que recordarà pels Jocs Paralímpics de Rio on va quedar sisè. I també per deixar enrere unes lesions que no li van permetre competir al 100% a l’últim Mundial de Doha.

L’última medalla que es va penjar Xavi Porras va ser l’any passat al Mundial Europeu que també va guanyar. En aquella ocasió va aconseguir saltar 6 metres i 14 centímetres.