En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Xavi Porras ja té Rio de Janeiro al cap

L’atleta olotí hi vol arribar per disputar-hi al 2016 els seus quarts jocs paralímpics. D’aquí a un mes, competirà al Campionat de Catalunya
| 21 d'abril de 2015
Xavi Porras ja té Rio de Janeiro al cap

L’atleta olotí hi vol arribar per disputar-hi al 2016 els seus quarts jocs paralímpics. Abans, d’aquí a un mes, competirà al Campionat de Catalunya de Gavà, on arribarà just perquè encara s’està recuperant d’una lesió d’hèrnia inguinal.

Xavi Porras va poder conèixer en Pere Ribes a la tribuna de l'Estadi Municipal (@Xavier_Porras)

Rumb a Rio de Janeiro 2016 és el projecte que ha preparat Xavi Porras per poder disputar, d’aquí més d’un any, els seus quarts jocs paralímpics. Per ser-hi, l’atleta olotí s’haurà de guanyar una plaça en el Mundial que es farà a Doha, al Qatar, el proper mes d’octubre. I un cop aconseguida, haurà de disposar dels recursos necessaris per poder fer front a tots els costos. L’atleta va passar diumenge per la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot i va explicar que, per una banda, busca patrocinadors, i per l’altra, continua amb el projecte de micromecenatge que ja va avançar a aquesta emissora el mes de març.

Campionat de Catalunya

Porras ha encetat aquest any la desena temporada a la secció d’atletisme del FC Barcelona i d’aquí a un mes, el segon cap de setmana de maig, disputarà el primer campionat. Serà el de Catalunya a Gavà, on arribarà amb la preparació molt justa perquè encara ara s’està recuperant d’una operació d’hèrnia inguinal. Tot i això, la seva intenció és participar-hi per poder guanyar ritme de competició.

Una presentació especial

Xavi Porras és soci de la Unió Esportiva Olot i diumenge va ser a l’Estadi Municipal en el partit contra el València Mestalla. Va ser una tarda especial, perquè va poder conèixer en Pere Ribes, l’aficionat de nou anys que tampoc no hi veu, però que ja vam escoltar a Ràdio Olot que sent el futbol i l’Olot més que ningú.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum