En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Workshop d'arquitectura

Olot es convertirà a l’agost en una referència d’arquitectura mundial.
| 25 de juliol de 2014
Workshop d'arquitectura

Olot es convertirà a l’agost en una referència d’arquitectura mundial. L’empresa olotina RCR Arquitectes organitza un taller d’arquitectura i paisatge amb participants d’arreu del món que podrà servir per aportar idees a la ciutat.

Presentació del workshop d'arquitectura organitzat per RCR arquitectes (David Planella)

DAVID PLANELLA | Un any més, la ciutat d’Olot acollirà un workshop d’arquitectura, un taller de treball intens en què participaran més d’una cinquantena d’estudiants i d’arquitectes d’arreu del món. L’organitza l’empresa olotina RCR Arquitectes i es farà durant el mes d’agost a l’antiga foneria artística Barberí. Segons Rafel Aranda, del despatx de RCR, la intenció és que el taller també pugui servir per aportar idees d’arquitectura i paisatge a la ciutat.

En aquest sentit, Aranda diu que el taller intentarà ajudar a definir com podria ser el futur Parc dels Volcans. Això sí, només seria un primer pas cap al projecte final.

Entre altres temes, el workshop també estudiarà el paper dinamitzador que pot tenir el volcà Montsacopa per la ciutat i la comarca i la millora paisatgística dels accessos a Olot.

Al taller, hi participaran arquitectes importants del país, de l’estat i del món. Alguns dels noms més destacats són el barceloní Josep Bohigas, l’empresa madrilenya SelgasCano i l’indi Bijoy Jain. Més enllà del workshop, a l’agost també es farà el segon taller d’audiovisual i fotografia amb el prestigiós fotògraf japonès Hisao Suzuki. Les inscripcions estan obertes fins al 31 de juliol.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum