En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una vintena de pedagogs de tot el món aterren a la Residència Faber d'Olot

L'estada ha despertat molt d’interès en el món educatiu garrotxí
| 16 d'abril de 2018
Una vintena de pedagogs de tot el món aterren a la Residència Faber d'Olot

L'equipament olotí s’acosta a final de curs amb una estada d’èxit sobre Innovació Pedagògica. La temàtica que la residència olotina ha escollit per aquest mes d’abril ha despertat molt d’interès en el món educatiu garrotxí. Des de l’equipament també han volgut ressaltar el salt de qualitat que s’ha aconseguit amb la vintena de pedagogs vinguts d’arreu del món. 

Presentació de l'estada pedagògica amb el director de la residència, Francesc Serés, i el regidor d'Educació, Pep Berga (Pau Masó)


A pocs mesos perquè la Residència Faber tanqui per vacances, l’equipament ha portat a terme una de les estades més exitoses i de qualitat que ha tingut aquest any. Una vintena de professionals del món pedagògic han aterrat i aterraran durant aquest mes a Olot. L’experiència i els nous conceptes que treballen els residents ha portat la comunitat educativa de la Garrotxa i les universitats catalanes a centrar la mirada a l’equipament olotí. De fet, fins a finals d’abril, i com una demanda dels centres educatius, la residència ha concretat diferents trobades informals amb escoles de la comarca i universitats de tot Catalunya. El director de la Residència Faber, Francesc Serés, explica que amb aquesta estada s’ha aconseguit “un salt de qualitat”.

 

Estudis sobre eduació i càncer o un projcte sobre l'abandonament del professorat

L’Ange Fitzgerald és una professora d’Austràlia que ha vingut fins a la Garrotxa per avançar en el seu estudi sobre l’abandonament d’alguns docents durant el seu primer any de professió. La Mary Bryson és degana superior de la Universitat de British Columbia i durant la seva estada desenvoluparà un projecte sobre educació i càncer. El regidor de Cultura i Educació d’Olot, Pep Berga, assegura que és una gran sort tenir aquesta mena de professionals a la ciutat.

 

Perquè tothom qui ho vulgui pugui conèixer alguns dels projectes que els pedagogs de Faber portaran a terme, la residència ha organitzat unes jornades obertes al públic per la setmana que ve. Un cop s’acabi l’abril, l’equipament garrotxí li quedarà una estada més fins al juny que serà sobre robòtica.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

Hi ha dos dies habilitats perquè els usuaris que ho necessitin passin a fer-se les analítiques al seu propi barri

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum