En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Vigilats

Us ho avança Ràdio Olot: de cara al setembre el centre d'Olot estarà vigilat per 4 càmeres de vigilància, una petició dels comerciants.
| 15 de juliol de 2013
Vigilats

El centre d’Olot estarà vigilat per 4 càmeres de seguretat a partir del mes de setembre. La seva instal·lació és una demanda històrica dels comerciants de la zona.  L’objectiu és reduir el nombre de conflictes que es produeixen als carrers més transitats del casc antic. 

Imatge d'un dels eixos comercials principals d'Olot (Jordi Casas)

JORDI ALTESA | Aquests dies s’està fent la instal·lació pel centre d’Olot de la fibra òptica que, entre d’altres, ha de fer possible que funcionin les noves càmeres de vigilància que es volen posar en marxa al mes de setembre, coincidint amb les Festes del Tura. El sotsinspector de la Policia Muncipal d’Olot, Ignasi López, ha explicat a Ràdio Olot que es posaran als carrers més cèntrics amb la voluntat de reduir una conflictivitat que considera baixa.

Aquestes 4 càmeres es consideren suficients per cobrir els espais principals del centre d’Olot. Ignasi López diu que de moment no en volen posar més per respectar la privacitat de les persones i no emplenar de càmeres la ciutat. Entre les oportunitats que ofereix per a la policia el servei de càmeres que es vol instal·lar al centre d’Olot hi ha el de tenir un control tot el dia de la zona i mobilitzar els agents necessaris en veure actuacions sospitoses al llarg de tot el dia.

La instal·lació d’aquestes càmeres havia estat demanada repetidament pels comerciants per tal d’oferir una sensació de més seguretat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum