En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Via ràpida

A partir del juliol, Olot i Girona quedaran connectades per transport públic amb al voltant d'una hora amb un bus còmode i amb Wi-Fi. 
| 20 de juny de 2014
Via ràpida

Olot i Girona estaran connectades a partir de l'1 de juliol pel bus exprés.cat, el primer que es posa en marxa a la demarcació amb aquestes característiques. En total, s'oferiran 16 expedicions (8 per sentit) de dilluns a divendres excepte l'agost. Del total, vuit expedicions són noves i la freqüència de sortida serà cada dues hores. El recorregut passa per la C-66 i l'A-26 i permetrà connectar les dues ciutats en una hora aproximadament, fet que la farà molt competitiva envers el cotxe.

Presentació de la ruta en bus (Lourdes Casademont / ACN) 

ACN | Aquesta nova línia que connectarà Olot i Girona estarà operada per l'empresa Teisa i és l'onzena que s'implanta a Catalunya -n'hi ha vuit a la demarcació de Barcelona i dues més a Tarragona-. De les setze expedicions que s'oferiran a partir de l'1 de juliol, cinc seran en sentit Girona i quatre, en sentit Olot i tindran una parada a Besalú. La resta seran directes entre les dues capitals de comarca, fet que reduirà el temps del trajecte -serà aproximadament d'una hora- i esdevindrà una bona alternativa al cotxe.

D'aquesta manera, es dobla l'oferta dels serveis directes i semidirectes que hi havia fins ara. La demanda del corredor Olot-Girona durant el 2013 va ser de 80.500 viatgers, amb una ocupació mitjana per expedició d'11,8 usuaris. Segons el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, s'espera que aquest sigui un servei de transport públic que estigui ben valorat, sobretot perquè es convertirà en una "gran competència" per al cotxe. 

A la demarcació de Girona hi ha previstes sis línies més de la xarxa d'altes prestacions exprés.cat que es posaran en marxa en els pròxims anys. Es tracta de Blanes-Lloret de Mar, Figueres-Roses, Girona-Palamós, Girona-Santa Coloma de Farners, Girona-Lloret de Mar, Girona-Torroella de M.-l'Estartit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum