En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Vall d’en Bas repartirà mesuradors d'energia domèstica als seus ciutadans per conscienciar-los

Serà en el marc del Cicle sobre Transició Energètica que ha organitzat el consistori
| 12 de març de 2018
La Vall d’en Bas repartirà mesuradors d'energia domèstica als seus ciutadans per conscienciar-los

La Vall d’en Bas vol que els seus ciutadans es conscienciïn del consum energètic de casa seva. Per això l’Ajuntament posarà a la seva disposició i de forma gratuïta mesuradors energètics que indiquen el consum de la llar. Serà en el marc del cicle sobre transició energètica que ha organitzat el consistori i que ja ha fet la primera sessió aquest cap de setmana. 

Presentació dels Cicle de Transició Energètica al municipi (Pau Masó)


Conscienciar els veïns sobre el canvi del model energètic actual cap a un de més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Aquest és l’objectiu que s’ha posat l’Ajuntament de la Vall d’en Bas per als pròxims mesos i ho portarà a la pràctica amb diferents accions. La primera serà l’entrega de mesuradors d’energia elèctrica domèstica als seus ciutadans. Durant quinze dies els veïns de la Vall podran descobrir quins consums tenen a casa seva per adonar-se de les quantitats que gasten o si és rentable.

Aquesta iniciativa es troba en el marc del cicle de conferències sobre transició energètica que el consistori ha programat durant dos diumenges de març i abril. La primera sessió ha estat aquest cap de setmana amb xerrades sobre la importància de l’energia verda o l’obtenció d’energia solar a casa.

La segona jornada del cicle de transició energètica serà el 29 d’abril. Llavors es parlarà de mobilitat. La tasca de l’Ajuntament en aquest àmbit no s’acaba aquí. El consistori també tindrà a prova dos cotxes elèctrics durant les pròximes setmanes. Un gra de sorra més perquè la conscienciació sobre el medi ambient al municipi sigui cada dia més efectiva.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant


Volum