En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Vall d’en Bas es converteix en la capital catalana de l’Ecoturisme

Durant dos dies uns 200 professionals del sector es reuneixen a Can Trona
| 18 d'octubre de 2017
La Vall d’en Bas es converteix en la capital catalana de l’Ecoturisme

El municipi acull avui i demà el primer Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat de Catalunya. Durant dos dies el Centre Cultural de Can Trona es convertirà en un punt de trobada del sector. S’hi reuniran al voltant de 200 professionals i es podran escoltar una trentena de ponents que debatran sobre turisme i natura. 

Imatge de l'acte inaugural a la sala de conferències de Can Trona, a la Vall d'en Bas (Pau Masó)


Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a un esdeveniment nacional que ha escollit la Garrotxa per celebrar la seva primera edició. Es tracta d’una trobada entre professionals del món de l’ecoturisme. El sector vol posar en relleu la importància de la convivència entre el turisme i la natura, de forma sostenible. Ho farà amb més de 35 ponents repartits en diferents xerrades i un total de 200 professionals que es trobaran durant dos dies a la Vall d’en Bas. El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, ha inaugurat el certamen explicant els objectius del Fòrum.

Per altra banda, l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, ha volgut agrair l’aposta que s’ha fet des de l’organització per portar el Fòrum a la comarca i en concret a la Vall d’en Bas. Amat ha posat en relleu l’equipament de Can Trona.

Com generar oportunitats de negoci contribuint a la conservació, reptes de futur de l’Ecoturisme o l’ús ecoturístic d’espais naturals protegits a Catalunya, són alguns dels tems que es tractaran aquests dies a Can Trona. El certamen finalitzarà demà dijous amb una descoberta per la Garrotxa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum