En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una VertiKalm de rècord

Per primera vegada a la història, s'han omplert les 150 places disponibles
Roger Isern | 15 d'octubre de 2021
Una VertiKalm de rècord

Imatge de l'edició del 2019 de la VertiKalm (geca.cat)


Aquest diumenge se celebra la sisena edició de la VertiKalm, que té com a punt d'inici Sant Privat d'en Bas i el final al cim del Puigsacalm. Per primera vegada en sis edicions, la cursa organitzada pel GECA ha omplert les 150 places. Aquesta 6a VertiKalm forma part de la 11a Copa Catalana de Curses Verticals i també compte amb una vessant solidària, destinant tota la recaptació a la Fundació Albert Bosch.

La sortida serà des de la Plaça de Sant Privat d'en Bas a partir de dos quarts de deu del matí. El tancament del cronòmetre al cim del Puigsacalm serà a les 12 del migdia i l'entrega de premis a la plaça de Sant Privat a partir de la una.

També et pot interessar

L’Hoquei Olot planta cara a tot un CP Vilafranca (3-1)

Els de Jordi Garcia tenen ocasions per sumar a la pista d’un líder del grup que s’ha imposat gràcies a les bones individualitats. Els olotins segueixen fora de la zona de descens i encaren dues setmanes amb partits davant rivals directes: el proper, el Vilanova

L'Olot vol espantar el fantasma de l'Hospitalet

L’equip riberenc encara no és a la part més alta, però tot indica que hi serà, i en les seves últimes visites a l’Estadi Municipal ha fet molt de mal.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum