En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una oferta a mida

Comença la preinscripció a les llars d'infants públiques amb més dies d'obertura i possibilitat d'adaptar-se a les necessitats dels pares.
| 6 de maig de 2013
Una oferta a mida

Avui ha començat la preinscripció a les llars d’infants públiques d’Olot. Els 4 centres que depenen de l’Ajuntament han ampliat horaris i ofereixen més possibilitats per adaptar-se a les necessitats dels pares. La baixada de la natalitat i la crisi econòmica fan témer que, un any més, no s’emplenin totes les places.

Sant Pere Màrtir, un dels centres oferts.

JORDI ALTESA | Les escoles bressol públiques s’adapten a les necessitats i milloren la seva oferta mantenint els preus. Els centres estaran oberts també el mes de juliol i a més s’han fet unes propostes horàries que es puguin adaptar millor a les demandes dels pares amb noves franges. Una millora de l’oferta que s’espera que vagi acompanyada d’un manteniment de la demanda. L’objectiu del consistori és garantir al màxim número possible de famílies l’accés a l’educació de 0 a 3 anys, segons ha dit la regidora d'educació Núria Fité.

El projecte de les llars d’infants públiques ha quedat tocat des que la Generalitat ha anat reduint la seva aportació. Un factor al que cal sumar a la reducció de la natalitat i que la crisi ha deixat a gent sense feina que es pot fer càrrec del seu fill. Això ha posat en dubte el futur d’algun dels 4 centres públics però des de l’Ajuntament diuen que amb el compromís adquirit es mantindran obertes si el curs que ve hi ha almenys 225 inscrits.

Les preinscripcions han començat avui dilluns i hi ha temps fins el divendres de la setmana que ve. Es podran fer presencialment des de l’Oficina d’Atenció al Consumidor de l’Ajuntament d’Olot o bé per Internet. Les llistes amb el barem es publicaran el 27 de maig i les definitives el 5 de juny.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum