Una muntanya russa d'emocions i un punt per a cadascú

L'Olot aixeca un 0-2 advers a més de mitja hora del final, però no aconsegueix completar la remuntada (2-2)
| 8 de setembre de 2018

L'Olot aixeca un 0-2 advers a més de mitja hora del final, però no aconsegueix completar la remuntada. Acaba empatant 2-2 contra l'Atlètic Llevant en el partit de Festes del Tura.

El gol de penal ho ha canviat tot (Isaac Planella)

L'Olot no hauria firmat l'empat abans de començar el partit. Sí que l'hauria acceptat si li haguessin ofert a la mitja hora de la primera meitat, però l'hauria tornat a refusar després del descans. I al final, s'hi ha hagut de conformar. Tota aquesta muntanya russa d'emocions s'explica perquè l'Atlètic Llevant s'ha avançat en el marcador en el minut 2, quan Joan Monterde ha aprofitat un error de Xavi Ginard. I perquè el filial granota ha tornat a colpejat en el 22' amb un gol d'Álex Blesa.

Els de Raúl Garrido han hagut de remar a contracorrent fins que a les acabades de la primera part s'ha produït la jugada per a l'esperança. Hèctor ha picat una gran pilota cap a Marc Mas i, a dins l'àrea, Álvaro ha fet caure el davanter silenc. Penal i expulsió que ha suposat l'1-2 del mateix Mas i la superioritat numèrica de l'Olot. A la represa del joc, el partit ha estat vermell i els olotins no han trigat gaire a empatar. Ho han aconseguit amb un gol de Barnils en el 55'.

Encara faltaven 35' i l'Olot ha tingut oportunitats per anotar el gol de la victòria, però Cárdenas, el porter visitant, les ha aturat totes. Al final, 2-2 i un punt per a cadascú. Els garrotxins en sumen cinc després de les tres primeres jornades.