En directe
55 Minuts +
amb Pere Farjas

Una medalla de plata amb gust d'or: cap a l'Europeu i els World Roller Games!

El CPA Olot fa el millor ball de la temporada al Campionat d'Espanya i es guanya l'accés als dos campionats internacionals
| 8 de març de 2019
Una medalla de plata amb gust d'or: cap a l'Europeu i els World Roller Games!

El CPA Olot fa el millor ball de la temporada al Campionat d'Espanya i es guanya l'accés als dos campionats internacionals. Hi serà juntament amb el Girona, que ha revalidat el títol de campió d'Espanya. El Reus Deportiu, tercer, acompanyarà els dos grups gironins a Barcelona, i el Masnou, quart, anirà a l'Europeu.

Les patinadores celebren l'èxit d'avui (Sandra Sotillo)

Quatre hores de ràdio i patinatge. La retransmissió sencera de l'estatal 2019


El CPA Olot s'ha espolsat la pressió. Quan més complicat era, després de no haver pogut completar el ball net ni al campionat de Girona ni al de Catalunya, i després de patir dues maleïdes lesions (les de Vicky Prat i Laura Fusté), les patinadores olotines han fet un pas endavant. Amb tot en contra, han après a volar i totes estan convençudes que a partir d'ara ho faran ben alt. Queden l'Europeu i els World Roller Games de Barcelona i la gran notícia és que l'Olot hi serà. L'equip de Ricard Planiol i Ester Fàbrega ha quedat segon de l'estatal, només per darrere del Girona, cosa que li dona accés a les dues competicions internacionals. Una de les patinadores amb més experiència del grup, Sara Planella, parlava així de clar als micròfons de Ràdio Olot.


Mira la coreografia del CPA Olot al Campionat d'Espanya


El 'No em tallis les ales' no ha estat perfecte (ha tingut una caiguda i una ala s'ha despenjat i ha quedat a terra), però ha millorat molt. Les patinadores s'han sentit fortes i, per primera vegada aquesta temporada, han connectat amb el públic. Ho destaquen el director tècnic i artístic del club, Ricard Planiol, i l'entrenadora del primer equip, Ester Fàbrega.


A la pista, el ball ha estat més net i les notes així ho han confirmat. Totes han superat el 9, a diferència del que va passar fa tres setmanes a Reus. Les patinadores han acabat eufòriques. A Guadalajara, s'han demostrat a si mateixes que poden completar bé aquesta coreografia.

La puntuació global del CPA Olot ha estat de 92,5 punts, mentre que l'execució del 'Bacterium' del CPA Girona s'ha emportat 94,4 punts. Tots els jutges han donat la primera posició a les de Nuri Soler. El tercer classificat, que completarà la nòmina catalana als Word Roller Games, ha estat el Reus Deportiu, que s'ha imposat in extremis al Masnou. Les reusenques, amb 'Equality', s'han imposat per whites (3-2). El Masnou, quart, anirà a l'Europeu d'Itàlia.

El TOP-10

  1. CPA Girona (94,4)

  2. CPA Olot (92,5)

  3. Reus Deportiu (86,6; whites a favor davant el Masnou)

  4. PA El Masnou (87,4; whites en contra davant el Reus)

  5. CPA Tona (78,4)

  6. PA Aurora (75,7)

  7. Carpa Grupo Viqueira (70,8)

  8. Ribex (72,2)

  9. Valladares (70,8)

  10. Roulement (67,7)

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum