En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Una exposició a Barcelona recull els 25 anys de l'estudi olotí RCR Arquitectes

L’exposició del Palau Robert, a més de fer una mirada enrere a tots els projectes de l’estudi RCR Arquitectes
| 7 d'abril de 2015
Una exposició a Barcelona recull els 25 anys de l'estudi olotí RCR Arquitectes

Una exposició inaugurada al Palau Robert de Barcelona dedica una  mostra on es repassen els 25 anys de projectes i experiències de l’equip RCR Arquitectes d’Olot format per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta.

 expo-rcr

L’exposició del Palau Robert, a més de fer una mirada enrere a tots els projectes de l’estudi RCR Arquitectes, també mira de fer entendre el concepte d’arquitectura integral i integrada que han desenvolupat els seus impulsors. Una arquitectura reconeguda que té molt en compte l’harmonia amb l’entorn, la presència del temps o l’equilibri entre l’exterior i l’interior.

El procés de creació col·lectiu és un altre dels trets que identifiquen aquest estudi, format just després que Vilalta, Pigem i Aranda van acabar els estudis fa 25 anys. La seva manera de fer, explica Vilalta, té molt a veure amb “una actitud davant les coses”. En cap cas es tracta d’una arquitectura icònica, pensada més per ser admirada que utilitzada, i pròpia dels anys del boom econòmic.

A més, la trajectòria de RCR Arquitectes es vincula amb els paisatges de la Garrotxa, les pedres volcàniques, els boscos, la llum, la proximitat amb els artesans i els industrials. Totes aquestes arrels es manifesten més enllà de les seves fronteres.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum