En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una delícia de rodatge

Així ha qualificat Fernando Trueba la seva estada a la Garrotxa durant el rodatge de "El Artista y la Modelo".
| 4 d'octubre de 2012
Una delícia de rodatge

Un rodatge “deliciós”. Així ha qualificat Fernando Trueba la seva estada a la Garrotxa durant el rodatge de "El Artista y la Modelo". El director de cinema està avui a Olot presentant el seu últim film, acompanyat d’Aida Folch, la seva actriu principal.

El paisatge de la Garrotxa ha estat un element que ha deixat captivat Fernando Trueba i tot el seu equip durant la seva estada a la comarca en el rodatge de el artista y la modelo. El tarannà de la gent i la gastronomia també han estat elogiats pel director i l’actriu principal del film durant la presentació que han fet avui a Olot.

Part dels escenaris de la pel·lícula han estan rodats a Batet de la Serra. Malgrat el film es centra en la història dels personatges, Trueba i Folch reconeixen que el paisatge hi té un pes important, precisament per això van escollir la Garrotxa com a escenari per al film.

 “El Artista y la Modelo “ ens situa a la França de la Segona Guerra Mundial on una jove que fuig d’un camp de concentració és acollida per una parella d’avis en un poble dels Pirineus. Ell és el un vell escultor que ha perdut la il·lusió per tot, l’art inclòs. La relació amb la noia, que li farà de model, l’ajudarà a tornar a sentir-se viu.  El film està rodat en blanc i negre i recrea un espai intimista i tranquil que fuig dels ritmes trepidants de molts films actuals. Fernando Trueba reconeix que no és el típic producte comercial.

Amb “El Artista y la Modelo” Fernando Trueba ha guanyat la "Concha de plata" al millor director al Festival de Sant Sebastià. Avui presenta el seu film a Olot i després viatjarà a diferents països com Brasil o la Índia per participar en altres festivals. El artista y la modelo s’estrenarà d’aquí a 4 mesos a França i els Estats Units.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum