En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un Trailwalker de rècord

Va ser un èxit absolut d’organització, de participació i de recaptació, amb més de 770.000 euros. L'organització confirma a Ràdio Olot que l'any que ve es repetirà
| 20 d'abril de 2015
Un Trailwalker de rècord

356 equips van poder prendre la sortida a Olot del Trailwalker d’Oxfam Intermón. Va ser un èxit absolut d’organització, de participació i de recaptació, amb més de 770.000 euros. Fins i tot, un equip va batre el rècord de velocitat.

fotonota_3

Gairebé 1.500 persones de més de 350 equips van sortir del recinte firal d'Olot (Oxfam Intermón)

La quarta edició del Trailwaker d’Oxfam Intermón a la via verda gironina va ser de rècord. No només perquè un dels equips va fer la millor marca mundial de la història de la prova, sinó perquè hi van participar 356 equips i gairebé tots van poder recórrer, corrent o caminant, els 100 quilòmetres que van d’Olot a Sant Feliu de Guíxols.

El Trailwalker d’Oxfam Intermón és l’esdeveniment esportiu solidari més gran del món i destina els diners que recapta a canviar vides de la gent dels països més pobres. Els més de 770.000 euros que els equips formats per quatre persones han pogut reunir en aquesta edició es destinaran als projectes d’accés a l’aigua potable que desenvolupa Oxfam Intermón. L'aigua és un problema en la major part del planeta, perquè el 80 per cent de les malalties del món estan relacionades amb l'aigua bruta i en països molt pobres les dones i les nenes són les encarregades d’anar-la a buscar lluny de casa.

Es repetirà l'any que ve

L’èxit del Trailwalker de les comarques de Girona servirà de gran ajuda i és per això que la ressaca després d’un cap de setmana tan intens encara es fa més dolça. Com a responsable de l’organització, Elena Rodríguez assegura que no pot ni descansar. La prova va sortir rodona i Rodríguez explica, en declaracions a Ràdio Olot, que no és que es plantegin repetir-la l’any que ve al mateix lloc, sinó que ja s’ho han plantejat i tenen la proposta feta a sobre de la taula.

Rècord mundial de velocitat

Amb 9 hores i 7 minuts, l’equip Ciutat de Girona – Club Esquí Girona va arribar a la meta de Sant Feliu. D’aquesta manera, va batre el rècord mundial del Trailwalker, que fins ara era propietat de Kriters, un altre equip català. De totes maneres, la marca va ser una anècdota, perquè al Trailwalker tots els equips que hi participen són guanyadors.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum