Un primer partit de pretemporada profitós

L'Olot repeteix el mateix resultat de la pretemporada passada a l'Escala (0-5)
| 19 de juliol de 2015

Els més joves fan números per quedar-se al primer equip, Uri Santos marca un hat-trick i els nous fitxatges s'estrenen amb bon peu. L'Olot repeteix el mateix resultat de la pretemporada passada a l'Escala (0-5).

DSC_1430

Luismi, Uri, Xerry i Kike, quatre dels grans protagonistes del partit, celebren un gol (David Planella)

Exactament com fa un any, la pretemporada de la Unió Esportiva Olot ha començat amb una maneta de gols al camp de l’Escala. Contra un equip de Primera Catalana, els olotins van fer valer la superioritat de categoria i sempre van tenir el partit sota control. Obrir la llauna va costar 19 minuts però després van caure dos gols de manera consecutiva. En només dos minuts, l’extrem Xerry Roura es va inventar dues assistències que van rematar al fons de la xarxa Kike Sánchez i Uri Santos.

Tot i la seva joventut –acaba de sortir del juvenil–, Xerry va demostrar del que pot ser capaç. No va donar cap pilota per perduda i va fer gala d’una gran capacitat física. El santjoanenc assegura a Ràdio Olot que va ser una carta de presentació i que espera convèncer Rodri per quedar-se al primer equip. Ben bé el mateix espera Kike Sánchez. L’autor del primer gol de la pretemporada és un extrem, precisament nascut a l’Escala, que prové del juvenil de l’Espanyol i que s’entrena amb el primer equip de l’Olot amb l’objectiu de quedar-s’hi. De moment, s’ha guanyat fer l’estada a la Vall d’en Bas.

Més protagonistes

Els jugadors més joves van ser alguns dels protagonistes, però el primer test de pretemporada de l’Olot també va servir per veure en acció les moltes cares noves del projecte. Els laterals Blázquez i Luismi, el central Vallho i el mitjapunta Sergio Ortiz van ser titulars, mentre que Prior, Serramitja i Conesa van sortir a la segona part. També Gato, que va demostrar la seva velocitat i va marcar el cinquè i últim gol. Ara bé, el golejador per excel·lència del partit va ser Uri Santos, que la primera part va completar un hat-trick.

En canvi, es van perdre l’amistós de l’Escala els lesionats o tocats Jose, Rojas, Hèctor, Abel i Reverter. La propera cita de pretemporada serà dissabte que ve al camp del Figueres, un rival de Tercera Divisió. Abans, l’equip s’entrenarà tota la setmana a l’hotel Vall d’en Bas.