En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un llibre sobre rutes en BTT per la Garrotxa es converteix en la sensació de Sant Jordi

L’èxit ha agafat per sorpresa els autors i no descarten escriure’n algun més
| 27 d'abril de 2015
Un llibre sobre rutes en BTT per la Garrotxa es converteix en la sensació de Sant Jordi

‘La Garrotxa: 825 quilòmetres en BTT’ ha estat la sorpresa del Sant Jordi a la comarca ja que ha entrat entre els llibres més venuts. Una sorpresa que va deixar moltes llibreries sense exemplars i en principi s’espera que n’hi tornin a haver a finals d’aquesta setmana. L’èxit ha agafat per sorpresa els autors i no descarten escriure’n algun més.  

180315-FOTO-PAS-ROTONDA-LA-CANYA-2 (1)

Un dels accessos que s'ha millorat per veïns i ciclistes a Sant Joan les Fonts (Ajuntament Sant Joan les Fonts)

Joan Bassols i Pere Masó s’han ajuntat per escriure un dels èxits d’aquest Sant Jordi 2015 a la Comarca. El llibre es titula ‘La Garrotxa: 825 quilòmetres en BBT’ i narra des d’una vessant tècnica totes les rutes que es poden fer per la Garrotxa amb bicicleta. El llibre l’han dividit en diferents parts en funció de la dificultat que tenen les rutes. En definitiva, els mateixos lectors podran saber si són capaços de fer aquella ruta. Tot i estar sorprès per les vendes, Bassols creu que l’èxit  pot ser a causa de que cada vegada més la gent practica esport amb bicicleta.

Aquest era el primer llibre dels dos escriptors i s’estrenaven amb aquesta temàtica, vistes les vendes d’aquest Sant Jordi, es replantejaran d’escriure algun llibre més.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum