En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un incendi crema una cuina en un habitatge del centre d’Olot

Els fets van passar aquest diumenge i el fum també va afectar la resta del pis
| 17 de febrer de 2020
Un incendi crema una cuina en un habitatge del centre d’Olot

Els fets van passar aquest diumenge i el fum també va afectar la resta del pis, situat al carrer Serra Ginesta. Els Bombers van poder apagar les flames amb menys d’un quart d’hora i no es van haver de lamentar ferits ni evacuats. 


Segons els Bombers, el foc s’hauria iniciat a la cuina, concretament a la campana extractora, i s’hauria propagat pel mobiliari del voltant. Les flames també van fer saltar el guix del sostre de la cuina. El foc no va arribar a la resta del pis, però sí que es va veure afectat pel fum.

Els fets van passar al número 9 del carrer Serra Ginesta, al centre de la ciutat d’Olot. L’avís el va donar el mateix veí cap a un quart de nou del vespre. Els Bombers van poder apagar les flames en qüestió de minuts i al cap d’un quart d’hora l’incendi es va donar per extingit.

Sortosament, no hi va haver cap ferit i no es va haver d’evacuar ningú. Els veïns han pogut passar la nit a casa seva i l’edifici (de cinc plantes) no ha patit danys estructurals. En les tasques d’extinció hi van treballar tres dotacions de Bombers.

 

També et pot interessar

De la força a internet: menys robatoris i més estafes el 2020 a la Garrotxa

Durant l’últim any, els furts han disminuït aproximadament un 20%, mentre que la ciberdelinqüència ha augmentat el mateix percentatge

La Policia Local d'Olot reforçarà la vigilància al Carme després de baralles i queixes dels veïns

El regidor del Nucli Antic diu que aquest tipus de successos apareixen més amb l’estiu i fa una crida a trucar la policia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum