En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un Gegant de confetti

Albert Parés és el dissenyador del Cartell de Les Festes del Tura d’Olot 2013. L’autor és un dels membres dels Teràpia de Shock.
| 25 de juliol de 2013
Un Gegant de confetti

Albert Parés és el dissenyador del Cartell de Les Festes del Tura d’Olot 2013. L’autor ha volgut que el Gegant sigui el protagonista d’enguany. El seu rostre dibuixat amb punts de confeti ja es pot veure al Facebook de la ràdio i a radiolot.cat. Parés, que a banda de la seva faceta com a dissenyador és un dels membres de Teràpia de Shock, ha dit, emocionat, que fer el cartell de festes ha estat per ell una gran responsabilitat.

Albert Parés ja havia dissenyat el cartell de les Festes de l’Aoapix de l’any passat i és l’autor del disseny dels cds i de les samarretes dels Teràpia de Shock. Després d’haver quedat finalista en el concurs de cartells de l’any passat, enguany ha rebut l’encàrrec de fer el que representarà les Festes del Tura del 2013.

Un any més, Tavi Algueró és l’encarregat del dibuix dels gots de festes. En aquesta ocasió, l’autor defineix el protagonista del seu dibuix com un cavallet sorneguer.

La presentació del cartell de festes marca el punt de partida del Tura 2013. Blaumut, Def con 2, Teràpia de Shock i els Catarres són alguns dels caps de cartell de la programació musical d’enguany. Entre les novetats destaca el primer concurs de karaoke amb música en viu, organitzat per Ràdio Olot, el festival Denominació d’Origen i una aplicació pels dispositius mòbils per disposar de la programació en tot moment.

Les Festes del Tura d’Olot no s’escapen de les retallades. Amb un pressupost de 210 mil € es garanteix una programació per a tots els gustos i totes les edats, segons ha dit la regidora de festes Mar Roca.

Les Festes del Tura tindran una durada de cinc dies i quatre nits. L’11 de setembre seria el dia per recuperar-se.

De la programació musical destaca l’actuació dels Def Con 2, que actuaran la nit del dissabte a la Plaça Major, abans de començar una gira per Sud Amèrica. Divendres, en el mateix escenari serà el torn dels Blaumut, un dels grups revelació del panorama musical català que, amb només un disc, s’han posat el públic a la butxaca amb temes tant frescos com el “Pa amb oli i sal”.

Les Festes d’enguany tindran una àmplia representació dels grups que triomfen en aquests moments a casa nostra. El buc insígnia són els Teràpia de Shock que presentaran diumenge a la Plaça Major el seu nou disc. També ho faran els Catarres, amb el seu segon àlbum, però serà dilluns a la Plaça Campdenmàs.

Els clons estan de moda i enguany al Firal podrem veure el diumenge a “Spirit of the Night”, un grup que emula perfectament les cançons de Bruce Springsteen. També crida l’atenció un grup de regae molt jove anomenat Oques Grasses, que tocaran divendres al Firal. Les Festes d’enguany venen carregades de novetats, entre les quals destaca el primer concurs de karaoke, organitzat per Ràdio Olot, del qual us n’anirem informant en els propers dies, però que promet perquè la música la hi posarà una banda en directe.

Un any més, la participació de les penyes serà molt important per garantir l’èxit de la Festa Major d’Olot. Activitats com la Tamborrada dels Marrinxos, que estan d’aniversari, el correbou del dissabte a la nit de la Penya Taurina; el concurs de paelles de l’Aoapix i l’”Encierru de Marrans” del dissabte, la Torinada i el Ball de l’hora... són propostes que es mantenen un any més.

Un any més, s’incrementarà la seguretat ciutadana amb les patrulles mixtes formades per Mossos d’Esquadra i Policia Local i es faran campanyes del foment del civisme també amb algunes novetats. Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot.

Ràdio Olot ha preparat, un any més, una programació especial en motiu del Tura que us acostarà la festa allà on sigueu. No perdeu la sintonia. Us seguirem informant.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum