En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un edifici a l'alçada del producte

El primer trimestre del 2013 s'enderrocarà l'actual Plaça Mercat. Segons ha sabut Ràdio Olot, ja hi ha acord amb els placers pel lloc del mercat provisional. 
| 23 d'octubre de 2012
Un edifici a l'alçada del producte

El primer trimestre de l’any que ve s’enderrocarà l’actual Plaça Mercat d’Olot. L’equipament està cremant ja les últimes etapes administratives després d’un any sencer dedicat a la paperassa. Els placers han triat ja el seu emplaçament i falta només posar-ho per escrit. Rubau Tarrés és l’empresa que assumeix la gestió pels propers 40 anys d’aquest nou edifici.

Una imatge de la futura plaça Mercat

Rubau Tarrés farà el projecte constructiu, l’enderroc, la construcció i l’explotació per 4 dècades del nou mercat. La constructora ha guanyat tota la integralitat d’aquest projecte valorat en 8 milions d’euros. D’aquests, més de 2 venen de Mercadona, el supermercat que s’establirà a la planta subterrània. La resta els posa la companyia gironina que els recuperarà al llarg del temps de la concessió. L’adjudicació és una de les últimes peces que queden en el tema administratiu, segons ha explicat l’alcalde Josep Maria Corominas.

Un cop acabades aquestes fases es concretarà el projecte constructiu. Els tècnics estan treballant per a la redacció final de com s’ha de fer la construcció, que durarà uns 15 mesos. L’enderroc, segons Corominas, serà el primer trimestre de l’any que ve.

Un altre dels tràmits que queda pendent serà el de traspàs dels placers al mercat provisional. L’acord sembla que ja està tancat i falta fer-lo públic.

L’objectiu del consistori passa perquè aquesta nova plaça no costi res als olotins. Aquesta és una possibilitat que es considera plausible. Depèn d’assolir alguna línia de subvenció on ja s’hi està treballant. Si no es trobés cap altra administració disposada a ajudar, aquesta part sí que l’hauria d’assumir el govern olotí.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum