En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

El reportatge recull les principals facetes del periodista i músic garrotxí mort l’any passat
Pau Masó | 20 de maig de 2022
Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

En aquest ordre: música, ràdio i Beatles; Toni Verdaguer proposa un viatge audiovisual per la vida i figura de Josep Maria Francino. Verdaguer va ser veí i gran amic d’en Xino, i ara ha estrenat un documental que es va començar a produir quan el periodista garrotxí encara era viu. De fet, al documental s’hi poden veure fragments d’una entrevista en vida d’en Xino, que va morir el desembre passat. El mateix Verdaguer explica a Ràdio Olot què es podrà veure al documental.

El reportatge també compta amb entrevistes a coneguts i molt de material audiovisual que guardava en Xino. El documental està tractat amb un to periodístic i ja s’ha estrenat a Terrassa. La dona d’en Francino, Pilar Armengol, explica al Cinc Minuts Més de Ràdio Olot que el documental serveix per conèixer totes les facetes d’en Josep Maria.

Josep Maria Francino va ser un dels impulsors de Catalunya Ràdio, director de diverses emissores, entre elles Ràdio Olot i un autèntic amant dels Beatles. També va ser músic i va formar part de diferents bandes. El seu documental es podrà veure avui divendres a Can Trona a dos quarts de vuit del vespre.

També et pot interessar

Creixen les ofertes i atencions gestionades per Dinàmig

En el que portem d’any, el servei d’ocupació ha atès un 11 per cent més de persones que el mateix període de l’any passat

Tornen els robatoris especialment a la gent gran coincidint amb l’arribada de l’estiu

Els Mossos d’Esquadra recomanen tenir els diners controlats i vigilar qui els envolta ara que s’acosta l’època de les pagues dobles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum