En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un centenar de persones protesten a Olot contra l’escletxa digital de les entitats bancàries

Els manifestants han demanat un tracte més personal i menys màquines
Pau Masó | 14 de juny de 2021
Un centenar de persones protesten a Olot contra l’escletxa digital de les entitats bancàries

Foto: Pau Masó

La convocatòria ha començat aquest dilluns a les dotze del migdia a la seu de Caixabank a la plaça major sota el crit de “més persones i menys màquines”. La concentració ha recorregut el centre d’Olot parant-se a les oficines del BBVA o el Banc Sabadell.

Foto: Pau Masó

Els manifestants han entregat un manifest a totes les oficines bancàries del recorregut. El text demana que es revisin els protocols per recuperar l’atenció personalitzada i que es reguli una normativa que doni servei als veïns dels municipis que no tenen sucursal. El portaveu de l’entitat organitzadora, el Consell de la Gent Gran de la Garrotxa, Manel Álvarez, diu que la qüestió  ja s’ha traslladat també a les administracions locals.

El col·lectiu de la gent gran de la Garrotxa espera que les converses entre administracions i entitats bancàries puguin arribar a bon port. La d’aquest dimarts ha estat la primera manifestació del col·lectiu, però asseguren que si fa falta tornaran a sortir al carrer.

També et pot interessar

La Fageda retira flams de vainilla per una alerta alimentària

La cooperativa de la Garrotxa ho ha fet per la possible presència d’òxid d’etilè. En total s’han retirat quatre lots per prevenció

Policia Local i Mossos faran un dispositiu especial per evitar concentracions per FdT21

L'alcalde confia que el model de programació, amb aforaments limitats, desdigui els visitants

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum