En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un bon agost

El millor dels últims 5 anys, segons dades facilitades pel sector turístic olotí. Torna el turista francès i augmenta el belga i l'holandès.
| 13 de setembre de 2013
Un bon agost

Aquest agost ha estat el millor pel turisme a Olot des que va començar la crisi. Impulsat pel retorn del turista francès, però també el belga i l’holandès, les xifres d’ocupació han estat les més altes dels últims 5 anys. Amb l’arribada de la tardor arriba una altra de les grans èpoques pel turisme a la comarca.

Aquest mes d’agost ha portat un increment del nombre de visitants a la ciutat d’Olot amb xifres que no es veien des de fa 5 anys, just quan va començar la crisi econòmica. Part d’aquest increment s’atribueix des de l’Ajuntament d’Olot al retorn del turista francès, que havia deixat de venir darrerament. "Un creixement que ha tapat la baixada del visitant nacional", segons Estanis Vayreda, regidor de promoció econòmica de la ciutat.

L’agost ha estat un mes de creixement, mentre que el juliol s’ha mantingut estable, especialment a causa del mal temps. "El que també es nota és que el turista costa que compri i gasti". Des de l’Associació de Comerciants d’Olot, però, es destaca que "l’important és que vinguin més turistes perquè hi ha més probabilitats de que comprin", segons Mariona Casadellà, vicepresidenta de l’ACO.

Amb la tardor arriba una de les èpoques punta pel què fa a visites a la comarca de La Garrotxa. Unes xifres que s’espera que, com a mínim, es mantinguin respecte d’altres anys. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum