En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Un 30% més d'usuaris

Aquest juliol ha pujat un 30% el nombre d’usuaris que van amb bus d’Olot a Girona en comparació amb l’any passat.
| 1 d'agost de 2014
Un 30% més d'usuaris

Aquest juliol ha pujat un 30% el nombre d’usuaris que van amb bus d’Olot a Girona en comparació amb l’any passat. Un increment que s’atribueix a la posada en marxa de la línia Expres.cat que comunica les dues ciutats.

Més de 5.200 persones han fet algun trajecte amb l'Exprés.cat (Jordi Altesa)

JORDI ALTESA | El balanç del primer mes en funcionament diu que l’han fet servir un 31% més de passatgers en comparació amb el mateix període de l’any passat. Més de 5.200 persones han fet algun trajecte amb l’Exprés.cat. El gerent de Teisa, Alex Gilabert, creu que és una bona senyal ja que hi ha freqüències noves i que el juliol és un dels mesos més fluixos de l’any.

Al setembre esperen que les dades augmentin encara més amb l’inici del curs. Amb aquesta nova línia també se soluciona una de les queixes que hi havia amb la connexió ja que permet arribar a Olot abans de les vuit del matí, el que havien demanat molts instituts de la ciutat.

En concret, els primers serveis de l’Exprés.cat són a tres quarts de set en els dos sentits i l’últim surt de Girona a un quart de nou del vespre. La línia entre Olot i Girona de l’exprés.cat és la primera que es posa en marxa a les comarques de Girona amb el repte d’oferir major velocitat comercial i més freqüències per ser una alternativa al transport privat.

La mitja d’ocupació dels busos és de quasi 11 persones per cada viatge en hores que ja existien i de 6,5 en les noves expedicions creades. Els busos que tenen més usuaris són les que surten a les 7:30 i a les 8:30 d’Olot i en sentit contrari el que surt a un quart de cinc de Girona.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum